promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Yettel bejelentésén ámul az ország, azonnal tudnod kell róla
Borítókép:  Antonio Ahel/ATAImages/Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan azonnal meg fogják nézni, hogy részesüljenek belőle.

az utóbbi időben rengeteg közleményt adnak ki a nagy szolgáltatók, és elsősorban a figyelem felhívása a cél, hiszen a közleményekben általában valami nagyon fontos dologról van szó, az utóbbi időben többször figyelmeztettek minket adathalászók és csalók megjelenésére a digitális terekben. A Yettel most olyan közleményt adott ki, amely egy nagyon jó módszerrel próbál minket rávenni, hogy ismereteket szerezzünk, és nyitott szemmel járjunk. A Yettel ugyanis az internet tudatos használatára felhívó animációs videókat tett közzé a YouTube-on.

A videók megnézéséért cserében pedig a felhasználó ingyen kap valamit, ajándékot kapnak tehát a userek.

A videókben kódok bukkannak fel, és ezeket mi ingyenes internetelérésre tudjuk használni a későbbiekben. A kezdeményezés, az edukációs videók kiadásának elsődleges mozgatója az a felismerés volt, hogy a tizenévesek is egyre több olyan tartalommal találkozhatnak az internet sűrűjében, amelyek nem nekik valók. A Yettel digitális programja súlyos megállapításokra jutott, a ProSuli idei országos felmérése arra a megállapításra jutott, hogy Magyarországon a fiatalok már egészen korán, így 7-10 éves korukban találkoznak nem nekik való tartalommal.

A TudoatosNet interenetes videósorozat 22, könnyen érthető részben segít a fiataloknak, nekik aktuális témákat járva körül, így többek között foglalkozik az internetes zaklatással, a biztonságos internetezéssel, és természetesen a digitális álhírekkel, illetve az online térben történő átverésekkel is foglalkozik.

A videókban megjelenő kódokkal pedig havonta egyszer korlátlan internetes hozzáférést aktiválhatunk.

A TudatosNet-videókat megtalálhatjátok a YouTube-on, a programról pedig IDE kattintva olvashattok bővebben is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás