promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Giganyereményt jelentett be a Szerencsejáték Zrt., minden eddiginél jobban megéri játszani
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan fognak nagyon örülni ennek az újításnak, visszajött sokak kedvencnyereménye.

Fergeteges bejelentést tett nemrég az OTP Bank és a Szerencsejáték Zrt a hétfőn megtartott sajtótájékoztatójukon. Az esemény nagyságát mutatja, hogy mindkét intézmény vezérigazgatója tiszteletét tette az alkalmon, együtt láthatták Csányi Sándort, aki az OTP Bank első embere és Mager Andrea a Szerencsejáték Zrt. vezetője, elnöke.

A bejelentés hallatán sokakat nosztalgikus élmény fogott el, régi időkre emlékeztek vissza, akik megtudták a hírt. Augusztus 28-án ugyanis hódító útjára indul Magyarország legnagyobb tárgynyereményével egy régi, új kedvenc: lakást lehet nyerni egy játékoskártya birtoklásával.

A játékoskártyát a lottózókban lehet igényelni, és a kisorolt lakás tulajdonképpen jelképes díj is: ezt eddig immáron egy millió ember tette meg, ennyien igényéltek meg a díjhoz szükséges játékoskártyát. Mager Andrea elmondta, hogy növekedésre számítanak a mennyiséget illetően, plusz 30 százalékot jósolt év végig.

Azért is emblematikus a bejelentés, mivel utoljára 50 évvel korábban volt példa lakásnyeremény sorsolásra, egészen pontosan 1973. december 3-án, a Népstadion egyik termében.

Jogosan merülhet fel a kérdés, mit kell tudni a lakásról? Nos, egy nagyjából 110 millió forint értékű penthouse-ról van szó, amelyet Kőbányán, egy új építésű lakóparkban találhatunk meg. A pontos helye a Somfa lakópark, jelenleg még építés alatt áll, tehát első lakóként veheti majd birtokba a szerencsés nyertes. Teher és illetékmentesen kerül átadásra, mindennemű felmerülő költséget az OTP Bank és a Szerencsejáték Zrt. közösen áll.

A sorsolás jövő tavasszal, március 3-án esedékes és amennyiben a játék beváltja a szervezők hozzáfűzött reményeit, akkor állandó jelleggel lehet majd számítani ilyen nyereményre. Régen egyébként hasonló módon lehetett autót is nyerni, erről még a nagyszüleim meséltek. Mindenki birtokolta a szükséges sorsjegyet és összeültek közösen rádiót hallgatni, amikor kihirdették a nyertest. Tehát valóban nosztalgikus, már-már közösségi élményről van szó, ha tárgynyeremény kerül szóba.

Az biztos, hogyha rendszeres lesz a nyereményjáték, akkor az OTP tud hozzá lakást biztosítani ugyanis 600 új otthon felépítését tervezik.

A legjobbat pedig a végére hagytam: mindenképpen megéri játékoskártyát birtokolni, ugyanis heti nyeremény is van, ami egy nyertesnek 500 ezer forintot, 5 nyertesnek pedig 100-100 ezer forintot jelent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás