promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: rendkívül fura számokat húztak ki, sokan meg fognak lepődni
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Íme a 33. hét vasárnapjának legfontosabb számai, amelyre nagyon sokan vártak Magyarországon. A Duna TV-n élő adásban húzták ki a nyerőszámokat.

Újra kihúzták azt a hat számot, amely rengeteg pénzt érhetett ismét valakinek, aki nagyon jól tippelt ezen a héten is Magyarországon. Íme tehát ezeket a számokat sorsolták ki vasárnap délután, a 33. játékhéten, augusztus 20-án.

A Szerencsejáték Zrt. a 33. játékhéten is megtartotta a Hatoslottó sorsolást, aminek a várható főnyereménye 500 millió forint volt augusztus 20-án. Természetesen a hatoslottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni, így sokan élőben izgulhatják végig, amíg kipereg a hat nyerőszám, amelyekkel újabb magyar milliomos születhetett ezen a héten is.

A szelvényeket vasárnap délután fél háromig lehet feladni minden héten, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki. Lássuk, megvan-e az új szerencsés 2023-ban a 33. játékhéten, aki ezen a héten mind a hat számot eltalálta, és így rengeteg forinttal gazdagodott. Persze az öttalálatos szelvények is sok pénzt vihettek haza.

A most kihúzott nyerőszámok nagyon közel voltak egymáshoz, három is egymás után következik.

Nyerőszámok ezek voltak tehát a 33. játékhéten: 2, 5, 13, 16, 17, 18

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény. Öttalálatos 41 született, ők több mint 314 ezer 110 forintot nyertek fejenként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás