promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem várt fordulat derült ki az MVM legújabb közleményéből, az ügyfelek ennek nagyon örülni fognak
Borítókép:  mvm.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb egy éves időszak kezdődik.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. azt közölte, hogy nincs változás a tavaly nyár óta fennálló rezsicsökkentés rendszerében. Így 2023. augusztus 1-jétől továbbra is változatlan feltételekkel biztosítja az MVM a lakossági ügyfelek számára a rezsicsökkentett energiát. A vállalat emlékeztetett arra, hogy a kormányrendelet éves szinten határozza meg a kedvezményes áron igénybe vehető energiamennyiséget. Az MVM továbbra is kedvezményes árszabás szerint biztosítja az energiaszolgáltatást lakossági ügyfelei számára 2023. augusztus 1-től 2024. július 31-ig. A kedvezményes mennyiség évi 2523 kilowattóra (kWh) villamos energia esetében, és évi 63 645 megajoule (MJ), azaz legalább 1729 köbméter földgáz felhasználási helyenként. Az éves kedvezménykeret az adott kedvezményes évben használható fel.

Az MVM lehetőséget biztosít a diktálásra az új kedvezményes időszak kezdetén, augusztus 1. és 5. között. Az ügyfelek telefonon, mobilalkalmazáson vagy online ügyfélszolgálaton keresztül diktálhatják a mérőállásokat a legkényelmesebben. A diktált vagy becsült mérőállás a soron következő éves elszámolószámlán jelenik meg.

Nem szükséges diktálni azoknak, akiknek az éves fogyasztása a kedvezményes mennyiség alatt van, valamint azoknak, akiknek amúgy is ekkor van diktálásuk vagy leolvasásuk.

Az éves kedvezményes mennyiség 2523 kWh villamos energia és 63645 MJ földgáz, ami a legtöbb ügyfél számára elegendő. Az ügyfeleknek lehetőségük van diktálni a mérőállásokat, de ez nem kötelező azoknak, akiknek fogyasztása a kedvezményes keret alatt van. Az MVM arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy tartsák megfelelő követési távolságot és óvatosan vezessenek az utakon. A rezsicsökkentés rendszere továbbra is segít a lakosságnak energiaköltségeik csökkentésében.

Az elérhető statisztikák alapján az ügyfelek több mint háromnegyedének éves fogyasztása belefér a kedvezményes keretbe - hívta fel a figyelmet az MVM.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás