promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatos lottó: Fortuna szórta a Deák Ferenc bankókat, de a többséget a milliárdos főnyeremény érdekelte
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény a hatos lottón átlépte az 1 milliárd forintot a 28. héten. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e telitalálatos szelvény.

Most tényleg lázban ég Magyarország a hatos lottó főnyereménye miatt. Ugyebár az ötös lottónál új széria indult, de a hatoson már régóta gyarapodik az összeg, ami átlépte az 1 milliárd forintot.

Legutóbb a 17. héten volt valaki iszonyatosan mázlista, mivel 426 millió 667 ezer forint került a bankszámlájára, na még némi aprót is kapott hozzá. Nagyon jól tudjuk, hogy a kicsit is becsülni kell. Ebben az évben Ő volt az ötödik nyertes, aki örülhetett a telitalálatnak. Az öttalálatos szelvényekért 376 ezer forintot fizettek a múlt héten. Így a statisztika szerint 38 ember lehetett nagyon szomorú, mivel egyetlen számmal maradtak le arról, hogy friss milliárdosok legyenek.

2023-ban a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett, ehhez pedig már elég közel vagyunk most. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

Túl vagyunk tehát a Szerencsejáték Zrt. 28. heti hatos lottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye 1 milliárd 150 millió forint. Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai. Lássuk, megvan-e a hatodik szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 9, 19, 23, 28, 41, 44

Hattalálatos szelvény ezen a héten egy darab volt, szóval valaki több mint 1 milliárd 161 millió forintot nyert.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 79 darab, nyereményük egyenként 376.295 forint;
4 találatos szelvény 3152 darab, nyereményük egyenként 4 055 forint;
3 találatos szelvény 42 503 darab, nyereményük egyenként 1 950 forint.

A következő héten 100 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás