promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – július 14: az Ikrek odasózhat az energiák miatt, míg a Nyilasnak nagyon menekülnie kell
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincsen okos jóslás a csillagképek között. Az Oroszlán megejti a vitát valakivel, míg a Szűz igyekszik más valakit választani. Nézzük, hogy ki okoz nagyobb jóslást a horoszkópban.

Kos (március 21. - április 20.)

A világról alkotott képed változhat az elkövetkezendő napokban. Valószínűleg nem egy személy, vagy szituáció lesz rád hatással, hanem egyszerűen te változol. Közeledik is majd egy elágazás az életedben, amikor el kell majd döntened, hogy melyik úton haladsz tovább. Az egyik kalandokhoz, a másik egy sablonosabb élethez vezethet, ahol a rutinod lesz reflektorfényben.

Bika (április 21. - május 20.)

Muszáj leszel higgadtan kezelni a váratlan helyzeteket, különben semmi perc alatt elveszítheted az irányítást. Ne engedd, hogy az időhiány kapkodásba sodorjon, még akkor se, ha ezzel elcsúszik egy picit a napod. Este igazán megtalálhatod a lelki békédet, ha elvonulsz egy kicsit. Most nincs szükséged a nyüzsgésre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most nem jönnek futószalagon az eredmények, és jobban is meg kell küzdened mindenért. Ne feledd, hogy emiatt nem szabad pánikba esned. A hétvége előtt új energiák szabadulhatnak fel benned, amik segítenek megoldani a húzósabb problémákat is, csak legyél türelmes. Ha jól sül el minden, akkor nem csak magadat, de a körülötted lévő embereket is fel tudod rázni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha precíz tudtál maradni a napokban, akkor valószínűleg már elég sok mindent kihúzhattál a teendőid listájáról. Igazán nagy lendületet adhat neked, ha látod, hogy jönnek az eredmények. Sok energiát sugároznak ahhoz a bolygók, hogy rendbe tudd tenni pénzügyeidet, vagy szebbé tudd varázsolni az otthonodat. Talán mindkettőre szükséged lenne-

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha tartottad magadat ahhoz, hogy összeszólalkozz valakivel, akkor ma egy remek nap várhat rád. Fontos, hogy pontos legyél, mert minden apró részlet számíthat. Ne akard, hogy egy nagyobb hibát a munkahelyeden, vagy otthon a nyakadba varrjanak. A lehengerlő modoroddal most nem mész semmire. Legyél ésszerű, valamint szakszerű, így lehet sikered.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygóállás pozitív hatással van rád, de azért nem árt vigyáznod. Emiatt hajlamos lehetsz kissé ridegen bánni a szeretteiddel. A haragodat nem szabad hirtelen kiadnod, de magadban sem tartani a legjobb. Nyugodtan próbáld meg tisztázni a másik féllel a konfliktusokat, és megbékélni. A mostani napokon ne vállalj be túl sok extra feladatot, inkább töltődj fel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha tartottad magadat ahhoz, hogy összeszólalkozz valakivel, akkor ma egy remek nap várhat rád. Fontos, hogy pontos legyél, mert minden apró részlet számíthat. Ne akard, hogy egy nagyobb hibát a munkahelyeden, vagy otthon a nyakadba varrjanak. A lehengerlő modoroddal most nem mész semmire. Legyél ésszerű, valamint szakszerű, így lehet sikered.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygóállás pozitív hatással van rád, de azért nem árt vigyáznod. Emiatt hajlamos lehetsz kissé ridegen bánni a szeretteiddel. A haragodat nem szabad hirtelen kiadnod, de magadban sem tartani a legjobb. Nyugodtan próbáld meg tisztázni a másik féllel a konfliktusokat, és megbékélni. Hétvégén ne vállalj be túl sok extra feladatot, inkább töltődj fel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai napon tartózkodnod kell a vitáktól, gyakorlatilag mindenkivel. A bolygók úgy állnak, hogy mindenből perpatvar robbanhat ki. Az a lenne a legjobb, ha meghúznád magad, és csak a saját kis dolgaiddal, illetve világoddal foglalkoznál. Amúgy is fel kellene töltődnöd egy picit lelkileg, és ezt már te is érzed magadon.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne hagyd, hogy alábbhagyjon a teherbírásod és a jókedved. Az a legfontosabb, hogy továbbra is el tudd engedni magad olykor, és akkor nem fogsz tudni szürkén látni dolgokat. A szerelemben is szerencsés lehetsz. Romantikus hétvégét tölthetsz együtt a pároddal, de szingliként is remek a kisugárzásod. Használd ki, viszont ne kritizálj senkit.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ne keveredj vitába senkivel, és akkor hamar túl lendülhetsz ezen a napon. A mostani bolygóállás miatt elég erős érzések keríthetnek hatalmába. Nagy szenvedéllyel tudsz reagálni a hétköznapi szituációkra is, de ez egyáltalán nem biztos, hogy rossz. Ültesd át ezt más dolgokba, és láss pozitívan mindent. Nagyszerű élményekben lehet részed így.

Halak (február 20. - március 20.)

Remélhetőleg ki tudtad használni a találékonyságodat, mert ez a mai napra is átragadhat. Könnyen és gördülékenyen tud menni minden, ha ügyes vagy. Lehet olyan munka és kihívás is eléd kerül, amihez annyira nincs kedved, de vágj bele, és legyél minél hamarabb túl rajta. A hétvégén más gondolkodású emberekkel hozhat össze a sors, de legyél nyitott.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás