promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő fordulat a benzinkutakon, erre nem számítottak az autósok
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos hírt kaptak az autósok, ez tényleg váratlanul ért mindenkit.

Ha a boltban valaminek felmegy az ára, akkor kereshetünk olcsóbb alternatívát, vagy egyszerűen csak lemondhatunk a termékről a pénztárcánk érdekében. Az autósoknál kicsit másabb a helyzet, ugyanis az üzemanyagot mindenképp meg kell venni, főleg, ha muszáj kocsival munkába járnia az embernek – nem véletlenül figyeli mindenki árgus szemekkel, hogyan is változnak az árak a benzinkutakon.

Lehet, hogy bizonyos szempontból furcsa, de már 1-2 forintos árcsökkenésnek is nagyon szoktak örülni az autósok, hiszen egy nagyobb tankolás esetében jelentősebb összeg maradhat a zsebünkben, hamar meg tudja érezni az ember az ilyen apróságokat is. Ha meg ugyanekkora drágulásról van szó, az sokak számára egyenesen rossz hírnek számít, szóval nagy figyelmet kapnak az üzemagyaggal kapcsolatos változások.

Nos, most van egy olyan hírünk, ami egyszerre jó és rossz is (de inkább jó), ráadásul hatalmas fordulatnak számít, amire nem igazán számított senki.

Sokan reménykedtek benne, hogy ezen a héten csökkenni fog a benzin, illetve a gázolaj ára, de sajnos nem így lett. Viszont nem kell aggódni, ugyanis nem is drágult, hiszen ugyanannyi maradt, mint előző hét pénteken, vagyis stagnált az üzemanyag ára – ez pedig egy olyan dolog manapság, aminek örülni kell, hiszen lehetne sokkal rosszabb is a helyzet, például egy drasztikus drágulással.

A holtankoljak.hu információi szerint július 5-től, azaz szerdától elvileg továbbra is átlagosan 574 Ft lesz egy liter benzin a hazai töltőállomásokon, a gázolaj literenkénti átlagára pedig marad 561 forint, szóval ezek alapján nem kell árváltozással számolniuk az autósoknak – de ki tudja, hogy mit hoz a jövő, hiszen könnyen lehet, hogy pénteken megint drágulni fog az üzemanyag.

Akit érdekel, az itt megnézhet egy videót arról, hogyan lehet spórolni az üzemanyaggal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás