promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hirtelen árzuhanás a benzinkutakon, rég nem láttunk ilyen alacsony számokat
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan változás jön a hazai benzinkutakon.

Az üzemanyagárak most egy csökkenő tendenciát mutatnak, szerdán még csak a benzin literenkénti ára indult el lefelé, pénteken viszont a gázolajé is olcsóbb lesz. Rég nem láttunk már ilyen alacsony árakat, mint amilyenek június 30-tól lesznek a hazai benzinkutakon.

Egy hirtelen változásnak lehetünk szemtanúi a magyarországi töltőállomásokon, a holtankoljak.hu adatai szerint a hét második felében már jóval kedvezőbb árakon tankolhatunk az autónkba - legyen szó benzines vagy dízeles járműről.

Persze Teslával senki se próbálkozzon meg tankolni, mert úgy jár, mint ez a hölgy:


A benzin esetében bruttó 5 forint lehet a változás mértéke, míg a gázolajért várhatóan bruttó 6 forinttal fogunk kevesebbet fizetni. Így június hónap utolsó napján az alábbi átlagárakkal találkozhatunk a kutakon: 

  • 95-ös benzin: 571 Ft/liter
  • Gázolaj: 561 Ft/liter 


Azt nem tudni, hogy a jövőben még tovább csökkenhetnek-e majd az üzemanyagárak, éppen ezért érdemes addig teletankolni az autót, amíg ilyen alacsonyan mozognak a számok. Ki tudja, mit fog hozni július első hete, lehet, hogy következő szerdán ismét visszájára fordul minden, és újra drágulásnak indul mind a benzin, mind a gázolaj.

De akinek le van töltve a MOL Move applikáció, azok mindig valamivel kevesebbért tankolhatnak a töltőállomásaikon. Silver szinten 5 forinttal olcsóbban juthatunk az üzemanyaghoz, míg a prémium kategóriás után már 10 forintos állandó kedvezmény jár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás