promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tragédia a Kerepesi úton: motorbalesetben elhunyt egy édesanya
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rendőrség vizsgálja a szörnyű baleset körülményeit.

A police.hu tájékoztatása szerint 2023. június 23-án, pénteken 15 óra 50 perckor tűzcsapnak ütközött egy motoros a VIII. kerületben a Kerepesi úton, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy sajnos nem sikerült megmenteni őt, a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit elvileg még most is vizsgálja a rendőrség, így egyelőre nem közöltek több információt.

Lapunk megtudta, hogy a baleset áldozata egy körülbelül 42 éves édesanya, aki éppen a munkából ment hazafelé, mikor megtörtént a szörnyűség.

A nő rutinos motoros volt, azzal ment a munkahelyére, a végzetes tragédiát pedig elvileg az okozta, hogy amikor szabályosan haladt a buszsávban, akkor elé vágott egy autós, ennek hatására elhúzta a kormányt, és nekiütközött a tűzcsapnak.

Kollégái és barátai szerint egy nagyon jó ember volt az áldozat, szerény körülmények között élt a 11-12 éves kislányával, akit egyelőre ideiglenesen befogadott a nő egyik barátnője, és elvileg jelenleg is azon dolgoznak, hogy ne kerüljön állami gondozásba az árván hagyott gyermek, hanem valaki véglegesen befogadja őt, és egy boldog, stabil családi környezetet tudjon biztosítani számára.

Egy építőipari vállalat irodavezetőjeként dolgozott az áldozat, akinek úgy tudták meg a kollégái halálhírét, hogy egy szemtanú a baleset helyszínén felismerte a motorját, ezért felhívta a munkahelyét, ahol ezek után megpróbálták elérni őt mobiltelefonon, de már a rendőrség vette fel, és megerősítették a tragédiát – rengeteg embernek fog hiányozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás