promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: a felfoghatatlan főnyereménnyel már te is ott lennél hazánk leggazdagabbjai között – mutatjuk, milyen számokat kellett eltalálni hozzá
Borítókép:  Promotions
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hazánkban is rengetegen játszottak az Eurojackpot várható főnyereményéért, ami most már 44,5 milliárd forintra duzzadt.

Immár hosszú hetek, sőt hónapok óta nem volt telitalálat az Eurojackpot nemzetközi szerencsejátékába. Akkor a 18. héten volt valaki, akinek mázlista kezeit megmarkolta Fortuna nagyasszony. A tavaszi nyertes akkor egy roppant szerénynek mondható 13 millió eurós vagyonnal lett gazdagabb. Hogy ez miért mondható szerénynek? Nos, csak azért, mert most ennek az összegnek majdnem a tízszerese várja a gazdáját. Amivel pedig a Forbes 2023-as listája szerint be lehetett volna kerülni idehaza a top 50 leggazdagabb magyar közé. 

Ez a gigantikus összeg most 120 millió euróra rúg, ami sajnos vagy sem, még csak bruttó érték. Tehát, ha egy magyar honfitársunk markolná fel ezt a gigantikus főnyereményt, akkor az átszámítva 44,5 milliárd forintból még adóznia kellene. Utoljára egyébként még tavaly volt magyarországi nyertes a roppat népszerű játék történetében. Hazai szerencsésünk akkor egy életre megoldást jelentő tőkét, bruttó 31 milliárdot tehetett zsebre, természetesen virtuálisan. 

Majdnem 300 millió európai játszhat, és szállhat harcba a heti két sorsoláson a súlyos pénzért, aminek főnyereménye tehát 44,5 milliárd forint, ami egy iszonyatosan szép összeg magyar szemmel. Ezzel már elő helyen szerepelnénk a dúsgazdagok toplistáján is hazánkban. Múlt héten négy darab 5+1 találatos szelvény is, amivel a szerencsések több mint 896 ezer eurót vihettek haza.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.Elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez sosincsen kizárva. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. június 20-án:

A mező: 9, 18, 30, 34, 48

B mező: 1, 7

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás