promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valóban káromkodva flegmázott a Pöttyös Túró Rudi adminja Messengeren?
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Régóta terjed egy kép az interneten, amin Pöttyös Túró Rudi adminisztrátora vállalhatatlan dolgokat ír Messengeren.

A Pöttyös Túró Rudi továbbra is a magyarok egyik kedvenc nasija, amit soha nem fog tudni megunni a többség. Sokan nem tudják, de az egészet egy pindurkát az oroszoknak is köszönhetjük. Oroszországban fellelhető egy Szirok elnevezésű túródesszert, ami gyakorlatilag a Pöttyös Túró Rudi alapját képezte.

A hazai változatot végül a 1960-as évek gördült le a gyártósorról, ami elég hamar mindenki kedvence lett. A Túró Rudi a kezdeti reklám bojkott ellenére óriási sikert aratott. Ma már fura ebbe belegondolni, de maga a Túró Rudi név sokakban felháborodást keltett, a Hírlapkiadó Vállalat reklámcsoportjának vezetője egyenesen erkölcstelennek nevezte. Ma csak nevetünk azon, hogy imádjuk a szánkba tömni a rudit.

Sok helyen előkerült egy kivágott kép, amin az látható, hogy a Pöttyös Túró Rudi egyik adminisztrátora Messengereg káromkodva akad ki. Ebben annyi trágár kifejezés van, hogy sok helyen kellett alkalmaznunk a kitakarást.

Bár érezhető, hogy a Pöttyös Túró Rudi válaszának kamu szaga van, de mégis sokan úgy gondolják, hogy valakinek a gép előtt tényleg elgurulhatott a gyógyszere, és ilyen stílusban írt valakinek vissza Messengeren. A mémbe érdekes módon a Pöttyös Túró Rudi is többször belefutott már.

Annyit erősítettek meg, hogy egészen biztosan fake mémről van szó, ami ráadásul a Pöttyös Facebook posztok alatt is néha feltűnik olykor.

Innen már meg is dőlt a legenda, hogy a választ nem a Pöttyös Túró Rudi egyik alkalmazottja írta Messengeren. Tehát ha továbbra is találkoztak ezzel a képpel, akkor nem árt tudni róla, hogy csak Photoshoppal szerkesztette össze valaki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás