promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: elképesztően fura számokat húztak ki, 24 ezer milliót forintot ért ez a 7 szám - íme a nyerőszámok
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezeket a nyerőszámokat húzták ki a 22. héten pénteken, június másodikán az Eurojackpoton.​

Az Eurojackpot az egyik legkedveltebb számsorsjáték Európában, milliárdok találhatnak gazdára hétről-hétre, és immár minden héten kétszer is megrendezik a sorsolást. Most pénteken újra sorra került a számhúzás.

2023-ben a 22. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását, ez volt a június első számhúzása 2023-ban. A főnyeremény most felülmúlta a 24 milliárd forintot. Rengetegen indították most is játékba a kedvenc szelvényeiket a feltételezett nyerőszámokkal, így megeshet, hogy holnap reggel valaki már úgy ébred fel, hogy bizony milliárdos lett.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Tehát elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára, valakinek pedig azonnal megváltozhatott az élete is. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez sosincsen kizárva. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nagyon fura számokat húztak ki, mivel majdnem mindegyik extra közel van egymáshoz.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. június másodikán, a 11 például mindkét helyen megjelent:

A-mező: 8, 9, 11, 13, 50

B-mező: 6, 11

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás