promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem látott akció a benzinkutakon: 3 napig szuperolcsón tankolhatunk
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

3 napig rendkívül olcsón tudunk tankolni a benzinkúton.

Jelenleg a benzin átlagára 576 forint, míg a gázolajé 554 forint a magyarországi benzinkutakon. Azonban észrevettük, hogy van az országban egy olyan benzinkút-hálózat, ami soha nem látott akciót hirdetett.

Június 2. és 4. között - vagyis ezen a hétvégén -, nem kevesebb, mint 25 forinttal olcsóbban tankolhatunk az autónkba.

Ennél a bizony benzinkútnál kiváló minőségű, ellenőrzött forrásból származó, minden hazai és nemzetközi szabványnak megfelelő üzemanyagokat lehet az autónkba tankolni, amit hónapról hónapra egy független laboratórium szakemberei vizsgálnak.


Az idén 25 éves Auchan benzinkútjairól van szó, ahol ezen a hétvégén kivételes akcióval fogadják a tankolni vágyókat. Az ő töltőállomásain így alakulnak ebben a három napban az árak:

  • 95-ös benzin: 529 forint
  • 98-as benzin: 589 forint
  • Gázolaj: 539 forint
  • Smart gázolaj: 579 forint

És hogy miért éri meg annyira az Auchan benzinkútjain tankolni most?

Ha ebben a három napban tankolsz náluk, kapsz egy 10 százalékos kedvezményre jogosító kupont is, amit a hipermarket áruházaikban tudtok beváltani. Ezt a kupont pedig legalább 15 ezer forint értékű vásárlás esetén használhatjuk fel június 2. és 31. között.

Az Auchan benzinkutak önkiszolgáló és automata rendszerben üzemelnek, amivel a működési költséget minimalizálják annak érdekében, hogy diszkont árakon kínálhassanak kiváló minőségű, ellenőrzött üzemanyagot. Töltőállomásaikon nem tartanak fenn üzleteket, a kasszakabinokban csak a szükséges létszámú személyzettel dolgoznak, automata kútoszlopjaiknál pedig a fizetés is egyszerű önkiszolgáló rendszerben történik, ami ünnepnapokon is 0-24-ig elérhető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás