promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömegesen akadtak ki a vásárlók az Aldi miatt, mindenkit lezsibbasztott az üzletlánc
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi húzása egyszerre fájdalmas és rendkívül vicces.

Manapság mindenki azon van, hogy spóroljon, hiszen ahogy drágulnak a jól megszokott termékeink, úgy marad egyre kevesebb pénz a zsebünkben. Ilyenkor a legtöbben vagy olcsóbb alternatívákat keresnek, vagy egyszerűen csak elengedik a kedvenceiket, de az biztos, hogy mostanában szinte csak a lényegesen kedvezőbb árak azok, amik képesek becsábítani minket egy boltba.

Sokan szeretik Magyarországon az Aldi-t, hiszen hatalmas a termékkínálat, és általában az árak is egész kellemesek, főleg pár konkurens üzletlánchoz képest. A számtalan saját márkás termék is rengeteg vásárlónak bejön, így a legtöbben örömmel térnek be ide, és persze követik a bolt közösségi oldalát, hiszen ott folyamatosan tájékoztatnak minket az aktuális akciókról – de néha valami egészen mással is meglepik az embereket.

Az Aldi ismert arról, hogy néha rettenetes/zseniális poénképeket rak ki különböző termékekkel kapcsolatban – most is felkerült egy, ami rendesen kiakasztotta a követőket.

Mivel most volt gyereknap, amikor a legtöbb lurkó valami finomságot kap otthon, ezért az Aldi úgy döntött, hogy egy dzsemre hívja fel a vásárlók figyelmét. Sokan valószínűleg már most tudják, hogy mire ment ki az üzletlánc játéka: a poénképen az látható, ahogy egy dzsem éppen dodzsemezik – ennél fárasztóbb, fantasztikusabb humort pedig nem találunk máshol, az is biztos.

A kommentelők között akadt olyan, aki egyenesen kínzásnak nevezte az Aldi agyzsibbasztó poénképét, és persze bőven voltak, akik jót nevettek rajta, és jelezték, hogy szinte kizárólag ezek miatt követik az áruházlánc közösségi oldalát. Tény, hogy nagyon kiakasztó tud lenni egy ilyen humorosnak szánt fotó, de van egy nagyon hálás réteg, aminek a tagjai nagyra értékelik ezeket.

Itt lehet megnézni az Aldi dzsemes poénképét:

Itt pedig akit érdekel, az meghallgathat egy podcast beszélgetést az Aldi Magyarország Országos beszerzési koordinációs igazgatójával, Pusztai Ádámmal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás