promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horrorbaleset Szolnokon: kizuhant a halálgömbből a csinos cirkuszi kaszkadőr
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A halálgömbből kizuhant magyar nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A Magyar Nemzeti Cirkusz nem először ad ki olyan közleményt, amiben halálgömbös balesetről számolnak be. 2020 szeptemberében mutatvány közben, a nézők szeme láttára zuhant ki egy motoros kaszkadőr a veszélyes vasgömbből.

Az egyik néző felvette, ahogy defektet kapott a motor, és a vezetője kizuhant a kettényílt halálgömbből. A kaszkadőrt utána bordatörésekkel szállították kórházba.

Most ismét egy hasonló horrorbalesetről számolt be a Magyar Nemzeti Cirkusz. Az alábbi eset Szolnokon történt: súlyos sérülésekkel, azonnal kórházba kellett szállítani Alice-t, a motoros kaszkadőrt, aki alatt kettétört a halálgömb, és kizuhant belőle.

„Minden kedves nézőnkkel, akik a mai szolnoki premier előadásunkon részt vettek, szeretnénk tudatni, hogy a balesetet szenvedett női motorosunkat, Alice-t medencesérüléssel szállították kórházba, állapota stabil, és felépüléséről biztosítottak minket a kórház dolgozói”

Kiadott közleményében a cirkusz tudatta, hogy az előadásaik során minden biztonsági előírást betartanak, ennek ellenére sajnos előfordulhatnak balesetek.

„Ez az artista előadóművészek szakmájának velejárója”

- írták.

A társulat reméli, hogy Alice gyorsan felépül, és hamar visszatérhet a porondra, egyúttal megköszönték azt a sok érdeklődést és jókívánságot, amit az emberek küldtek; ezeket természetesen továbbították a kaszkadőr hölgynek.

Az alábbi videóban a Richter Flórián Cirkusz egyik 2017-es előadásába nézhettek bele; a Diorios motorosok bemutatják, hogyan is néz ki egy halálgömbös mutatvány:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás