promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy rejtélyes férfi több tízezer forintot rejtett el Budapest utcáin, mutatjuk hogyan juthatsz hozzá pofonegyszerűen
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen videóra figyeltünk fel nemrég a szerkesztőségünkben: valaki ingyen pénzt hagy szanaszét a városban és egy kis kincskeresés keretein belül akár te is lehetsz az, aki megtalálja.

Senki nem tudja, hogy ki ez az ember és szemmel láthatóan semmi különösebb oka nincs is arra, hogy pénzt hagyjon az utcán, mégis ezt teszi. A kilétét nem akarja felfedni, a videókon mindig csak a kezét látjuk, azt, hogy a pénzt elrejti valami kevésbé jól látható helyre, majd egy rövid ideig megmutatja a környezetet is, ami alapján be lehet az azonosítani, hogy merrefele kell keresgélni a friss, ropogós Széchenyi-s papírt. A csatorna leírása szerint hetente kétszer rejtenek el egy 5000-est.

Bár a pénzt valóban otthagyják, tehát meg lehet találni, elképzelhető, hogy ez egy nagyobb marketing stratégia része. A csatorna nemrég indult és már nagyon szép követőszámmal rendelkezik, valamint több tízezres megtekintéseik vanak a videóikon, a mai világban pedig egy ekkora követőbázis felépítése, több mint kifizetődő. Valószínűleg éppen ezért még jó sokáig számíthatunk hasonló videókra, hiszen az a heti kétszer ötezer forint bőven megéri nekik a nézettségért cserébe.

Külön mókás a videóban, hogy aláfestő zenének egy igazi klasszikust választott az alkotó: minden egyes videó alatt az Indiana Jones (Main Theme) - The Movie Soundtrack Experts című szám szól, aminél aligha lehet autentikusabbat találni, ha már kincskeresés a téma.

Mi ide most a legfrissebb videóját töltöttük fel, azonban a csatornáján megnézhetitek, hogy valóban nem először rejtett el pénzt.

@holaz5000 Kövess be, figyeld hova bújnak el az 5ezresek és legyél az első aki megtalálja #akikapjamarja #holaz5000 #5000forint #foryou #BF2140798 Indiana Jones (Main Theme) - The Movie Soundtrack Experts

Található még egy email cím a rövid és velős leírásban, arra nem feltétlen jöttünk rá, hogy az pontosan mi célt szolgál, de ha ti igen, akkor ott felvehetitek a kapcsolatot a csatorna tulajdonosával.

A kommentek tanulsága szerint a videón látható pénzt már megtalálta valaki, de az is, hogy egyszerűen csak rossz helyen keresték és még ott van. Mindesetre érdemes követni az újabb feltöltött videókat, ha szeretnél szó szerint egy kis talált pénzt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás