promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: észveszejtő 9200 millió forintot ért ez a hét szám a 20. héten - vajon elvitték a főnyereményt?
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A keddi sorsoláson a 20. játékhéten ezek a nyertes számok születtek.

Tavaly a 49. héten pénteken egy magyaré lett a főnyeremény, szóval valaki forintban átszámolva több mint bruttó 31 milliárddal lett gazdagabb. De bármikor megismétlődhet a történelem, hiszen mindig van esélyünk nyerni.

De vajon most kedden valakinek sikerült elvinni a főnyereményt?

2023-ben a 20. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását, és akár már kedden is rátalálhatott valakire a szerencse. A főnyeremény tehát több mint 9 milliárd forint volt ezen a héten, ami egy iszonyatosan szép összeg magyar szemmel. A 19. héten a pénteki sorsoláson amúgy nem születetett héttalálatos szelvény, így a főnyeremény tovább halmozódott.

Ez találhatott most gazdára ezen a héten.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Tehát elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez sosincsen kizárva. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. május 16-án:

A mező: 28, 30, 31, 45, 46

B mező: 4, 8

[[vid1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás