promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatos lottó: ezekkel a nyerőszámokkal robbanthattunk ma bankot
Borítókép:  Youtube
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyarok ismét arra készültek, hogy a Hatos lottó sorsolás nyerőszámaival kifosztják a Szerencsejáték Zrt-t.

A múlt héten hatalmas szerencsét hozott a magyaroknak Ferenc pápa látogatása a hosszú hétvége alkalmával. Ugyanis nem csak az Ötös lottó hatalmas összegét, vagyis a több, mint 4,5 milliárdját vitték el, hanem a Hatos főnyereménye is gazdára talált. Előbbin két játékos osztozott, azonban utóbbi 400 millióját csupán egyetlen nyertes szelvény vitte el.

Természetesen nem kell félnünk, a Szerencsejáték Zrt. nem fog csődbe menni, és továbbra is az ország, egészen pontosan az állam egyik legjobb fejős tehene lesz. A cég elődje, és maga a szerencsejáték megszervezése 1947-ben valósult meg. Ekkor tudatosult az illetékes vezetőkben, hogy a romokban lévő, a második világháború utáni pusztításból ébredező ország képtelen finanszírozni a sportolókat. Egészen pontosan azokat a versenyzőket, akik indulni szándékoztak az 1948-as, londoni olimpián.

Az elmúlt évtizedekben a Szerencsejáték Zrt. folyamatosan az egyik legnagyobb mecénása volt a magyar sportnak, főleg, mióta elnyerte jelenlegi szervezeti formáját és felépítését 2005-ben. A cég folyamatosan jelen van a magyar él-, és tömegsport szponzorációjában.

Vissza a jelenbe! A múlt heti kaszálás után tegnap már nem volt szerencséje az Ötös lottó híveinek. Eközben pedig kevéssé volt vonzó a játékosoknak mára a Hatos lottó főnyereményének összege, amely a 18. játékhétre mindössze 80 millió forintosra zsugorodott.

Nyerőszámok: 10, 13, 15, 31, 36, 42. 

Hattalálatos szelvény ezen a héten egy darab sem volt, tehát a nyereményösszeg a jövő hétre már több, mint 100 millió forint lesz. Érdemes lesz játszani. 

Nyeremények:

5 találatos szelvény 3 darab, nyereményük egyenként 337.965 forint;

4 találatos szelvény 1.614 darab, nyereményük egyenként 7.730 forint;

3 találatos szelvény 26.359 darab, nyereményük egyenként 2.620 forint.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás