promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy elképesztő bombázó lett Zoltán Erika lányából
Borítókép:  TV2 Play (illusztráció)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ugyanaz a tervező öltözteti Zoltán Erikát, és hatalmas mellekkel megáldott lányát, Zoét is, mint Berki Mazsit.

A hétvége legnagyobb magyar bulvárbombáját jelentette, hogy Berki Mazsi a jelek szerint egy teljes felújításon átesett dekoltázst mutatott meg a nagyközönség. A vitatott megítélésű Berki Krisztián özvegye lassan a saját jogán is elég erős név lesz a bulvárszerepléshez. Ugyanis az egykori üzletember halála óta is fel-fel tűnik a hazai lapokban és celebhírekben. Korábban kissé hangosra sikeredett külföldi nyaralgatásával szerepelt a cikkekben és posztokban, míg a hétvégére berobbantotta a netet szilikonnak titulált melleivel. 

Szilikon vagy sem, felpolcolt ékességei a bizonyítékai annak, hogy bizony kapós reklámarc és test Renáta, aki a következőkben sem kell majd, hogy szerénykedjen. Az influenszer életmódot folytató Mazsi azonban nem az egyetlen, aki így próbál a víz felett maradni. Ráadásul sokan nem is vették figyelembe, pedig roppant jó reklámot csinált Király Beáta ruhatervezőnek a friss képekkel, még ha emlői el is vitték a show-t. Ugyanis a kedves arcú özvegy az említett kreátor ruhakölteményeiben mutatta meg szemrevaló testét. 

Király Beáta ráadásul nem csak Mazsival, hanem más hírességgel is jóban van. Ugyanis barátnője Zoltán Erika, aki a saját lányával együtt vállalta, hogy felpróbálja és a közösségi médiában fogja megmutatni a sportos és csábító ruhadarabokat. Felesleges is lenne tagadnunk, ugyan a 61 esztendős énekesnő még mindig igazán szexi kisugárzású, ám lánya immár túltesz rajta. Kátai Zoé Roberta ugyanis elképesztő, minden korábbinál hatalmasabb dekoltázst villantott meg. Tartunk tőle, hogy a még soha ekkorának nem mutatott mellek nem csak a sors és a természet ajándékai, ám mi semmi jónak nem vagyunk ellenzői. A fiatal lány pedig valóban igazán mustrálni való teremtés. 

Zoltán Erika a lányát egyébként nagyon lassan engedte csak bele a közéletbe, egykor még azzal is szerepelt reggeli műsorokban, hogy csak nagyon nehezen sikerült elengednie gyermekét fesztiválokra. Szerencsére mára Zoé Roberta felnőtt nő lett, és ezt örömmel meg is mutatja, bár a családi harmónia a jelek szerint továbbra is fontos az életében. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás