promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő dolog volt a Pöttyös Túró Rudi zacskójában, a magyar vásárló gyakorlatilag nem hitt a szemének, amikor kibontotta
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Pöttyös Túró Rudinál hibás termék gördült le a szalagról, de ilyen nem csak Magyarországon szokott előfordulni.

Elég kevesen tudják, de a magyarországi Túró Rudit valamilyen szinten Oroszországnak köszönhetjük. Ott van egy Szirok elnevezésű túródesszert, ami gyakorlatilag a Pöttyös Túró Rudi alapját képezte. A hazai változatot végül a 1960-as évek végén kezdték el gyártani, ami elég hamar mindenki kedvence lett.

A Túró Rudi a kezdeti reklám bojkott ellenére óriási sikert aratott, de hát lehet ez is közrejátszott. A Túró Rudi név sokakban felháborodást keltett, a Hírlapkiadó Vállalat reklámcsoportjának vezetője egyenesen erkölcstelennek nevezte, ami így a mai fejjel visszagondolva elég vicces.

Azonban a magyarországi Túró Rudi győzött, és nem lehetett elég édességet gyártani, annyira nagy volt a kereslet. Érdekesség, hogy anno a termék alacsony szavatossági idővel rendelkezett. Mindössze három napig volt fogyasztható, amiből egyet a logisztikán töltött a készlet.

Végül a Pöttyös rengeteg újítást is bevetett. Most is limitáltan elérhető volt a húsvéti túróbonbonjuk, amit már elég kevés helyen lehet megtalálni a polcokon.

Egy magyar vásárló azonban érdekes dologgal találkozott, amikor vett egy nagy csomag Pöttyös Túró Rudit. A képet az egyik nagyon népszerű Facebook csoportban osztotta meg, de onnan már sajnos eltűnt, mire belekezdtünk a cikkünkbe. Ez azért is lehet, mert már nem igazán szokták meghagyni azokat a posztokat, amikor nagyobb áruházak, vagy éppen termékek hibáznak.

A nagy csomagos Pöttyös Túró Rudi zacskójában pont a nagy semmi volt a megdöbbentő dolog, mivel nem volt rudi az egyik csomagolásban. Ilyen gyártási hibák természetesen előfordulnak, és az áldozat is csak pozitívan nyilatkozott, mivel az áruházban kicserélték a terméket ahol vásárolta. Ne feledjük, hogy az ilyen bakiknál az ekkora gyártók nem fognak velünk vitába szállni, főleg úgy, ha ők hibáztak.

Egy másik topkommentelő azonban szomorú dologról számolt be, mivel azt mondta, hogy ő a drágulás miatt mondott le a Pöttyös Túró Rudiról, és rengetegen egyetértettek vele. Ahogyan írta, a tavalyi évhez képest nagyon felment az ára, és ezt ő inkább nyerészkedésnek tudta be, nem az inflációnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás