promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális pénzeső hullhat a magyarok nyakába, ennek százezrek örülhetnek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szerencsejáték Zrt. most tényleg nem viccel, új játékuk mindenkit gazdaggá tehet.

A pénz nem boldogít, de jó, ha van. Kevés ennél velősebb mondás létezik, hiszen remekül fejezi ki azt, amit mindannyian a bőrünkön érzünk. Főleg manapság, amikor az emelkedő árak mellett a hónap végén már sokaknak kell „itt a csekk, de hol a pénzt” játszaniuk. Nem véletlenül szeretnek sokan totózni, lottózni, vagy éppen sorsjegyekkel próbára tenni a szerencséjüket. Ha éppen rájuk mosolyog Fortuna istennő, akkor vége a mindennapi gondoknak, és végre kezdődhet egy felszabadultabb élet.

A Szerencsejáték Zrt. folyamatosan igyekszik a játékoskedvű emberek kedvében járni, ezért jól megszokott termékkínálatukat folyamatosan új elemekkel bővítik. Lassan már megszámolni is nehéz lesz, hányféle játék közül választhatunk, és úgy tűnik, nem lassítanak. A mai naptól végre forgalomba került vadonatúj, Atlantisz néven futó, exkluzív kivitelben elérhető sorsjegyük, amely gigantikus nyereményekkel csábít mindenkit a kipróbálására.

A 2000 forintba kerülő sorsjegynek már a neve is mesés kalandokat ígér. Atlantisznak hívták ugyanis azt a legendás szigetet, illetve kontinenst, amely Platón szerint egy természeti katasztrófa következtében süllyedt el. Azóta is kalandorok, önjelölt régészek és kincskeresők ezrei kutatják, most viszont végre házhoz jön, méghozzá varázslatos kincseivel együtt.

A különleges, tengeri motívumokat tartalmazó sorsjegy 1 főjáték mellett 3 bónuszjátékot és 1 villámjátékot tartalmaz, utóbbival a sorsjegyen elért összes nyeremény megnyerhető. Az új játék nagyon komoly nyereményeket ígér: két darab 75 millió forintos főnyeremény, valamint öt darab 10 millió forintos és tíz darab 1 millió forintos nyeremény reményében indulhatunk kincskereső kaparásra.

A kaparós sorsjegyek népszerűsége töretlen, így nem vitás, hogy az új jövevény is komoly sikerre számíthat. Ugyan ki ne szeretne egy rövid játék révén 75 millió forinthoz jutni? Ekkora nyeremény birtokában végre nem kellene többé a boltok akciós kínálatát böngészgetnünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás