promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljes kiürítés a MOM parkban – tűzoltók és mentők is vannak a helyszínen
Borítókép:  Mom park
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valami durva dolog történhetett a MOM parkban, az egyik olvasónk alig tudott kijutni az épületből.

Az egyik olvasónk Budapesten, a MOM parki moziban ült, amikor eltűnt a kép, és hirtelen felkapcsolódtak a vészlámpák, majd 10 perc elteltével jelezték, hogy mindenki hagyja el az épületet, a jegyek árát visszatérítik, vagy Tiszteletjegyet adnak. 

Mint kiderült, teljes áramkimaradás van a budai plázában, viszont nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók és a mentők is a helyszínre.

Az olvasónk szerint a tűzgátló ajtók zárva voltak, és alig lehetett kijutni a helyszínről. Teljes sötétségbe borult az egész pláza, a mozgólépcsők és liftek leálltak, a mélygarázsból kijutni szinte lehetetlen. 

 Ahogy lehetett látni a tűzoltók a mélygarázsba is bementek, majd elkezdték átnézni a plázát.

4 tűzoltó autó, rendőrautók, mentők, valamint a Légzőbázis mentőautója is megérkezett a helyszínre. 

Az Országos Katasztrófavédelem sajtóosztálya arról számolt be, hogy elektromos meghibásodás miatt füst keletkezett, így a tűz veszély miatt kiürítették az épületet, de magában a plázában nem volt tűz. A környéken jelenleg is nagy a dugó a lezárások miatt. Valószínűleg hamarosan helyre fog állni a rend a környéken, mivel nincsen nagyobb probléma, de az  elektromos meghibásodás okát természetesen ki fogják vizsgálni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás