promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Yettel Magyarország nagyon fontos hírt közölt a magyarokkal, erről azonnal tudnod kell
Borítókép:  Antonio Ahel/ATAImages/Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erről fontos, hogy tudj.

A Yettel Magyarország csütörtöktől megújította számlás tarifáit a, a szolgáltató minderről közleményben is tájékoztatta a publikumot. Mint arra a nemrégiben kaidott közleményben rámutatott a vállalat, a korlátlan belföldi adatmennyiséget tartalmazó új Prime+ tarifák már sebességkorlát nélküli le- és feltöltési sebességet kínálnak az előfizetőknek, és az EU-ban felhasználható adatkeret is növekszik a korábbiakhoz képest. Ez készülék nélkül, 11 havi hűséggel 11 990 forintos havi díjtól érhető el.

És mi a helyzet a legnagyobb, Yettel Prime Max+ tarifával?

Ez a tarifa a teljes korlátlanság – azaz belföldi és EU-s adatforgalom, beszéd és SMS – mellett a NetPajzs szolgáltatást is díjmentesen tartalmazza. Sőt, azt is megtudhattuk a frissen kiadott közleményből, hogy a Prime+ trifákhoz számos előny is jár. Ezek között fontos, hogy több készülékszolgáltatás és exkluzív ajánlat is.

Ráadásul vannak további újdonságok is. A Yettel+ tarifákban a korábbinál több mobiladat érhető el, így 5, 25 és 50 GB. Sőt, megújulnak, és a korábbinál nagyobb adatmennyiséget tartalmaznak a kiegészítő adatjegyek is.

A közleményben a nemrégiben egyéves születésnapját ünneplő Yettel azt is közölte, hogy az első egy évben több mint 370 millió gigabájt adatforgalmat szolgált ki a mobilhálózatuk, és az utolsó mért havi forgalmuk 40%-os növekményt ért el 2022 áprilisához képest. Illetve azt is közölték, hogy több tízmilliárd forintos hálózatmodernázációs projektbe kezdtek.

(via HVG

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás