promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Célpontban a nyugdíjasok: Orbán Viktor főtanácsadója lerántotta a leplet arról, hogy mire készülnek
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdit és Rubint Rékát is elhozzák a magyar nyugdíjasoknak.

Orbán Viktor miniszterelnök még szombaton, a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédet. Magyarország miniszterelnöke két új jelképes ellenséget nevezett meg, ami a háború, valamint az infláció.

A kormányfő hozzátette, hogy marad a családpolitika, marad a munkaalapú gazdaság és a rezsivédelem, és persze a nyugdíjasokkal kötött megállapodás, így vele együtt a tizenharmadik havi nyugdíj is.

 [[cikk1]]

Közben a kormány egyedülálló kiadvánnyal készül a nyugdíjasoknak, amit Orbán Viktor főtanácsadója, Nyitrai Zsolt a hivatalos Facebook-oldalán jelentett be. Ezért őket célozza meg a JóKor elnevezés magazin, ami legfontosabb, közérdekű információkat fogja tartalmazni minden nyugdíjast érintő intézkedésről.

Az első számban olvashatnak például arról, hogy miképp épül fel a hazai nyugdíjrendszer, milyen veszélyek leselkednek az idősekre a digitális világban és arról is, hogy milyen szűrővizsgálatokra érdemes mindenképpen elmenni. A digitális felvilágosítás fokozottan jó ötlet, mivel rengeteg nyugdíjas dől be a telefonos banki átveréseknek, vagy válik internetes bűnözők áldozatává.

A tájékoztatás mellett megjelenik a bulvár is, amit persze szintén igyekeznek összekötni hasznos dolgokkal. Rubint Réka például gerincóvó tornagyakorlatokat javasol, Borbás Marcsi recepteket, míg Rúzsa Magdi titkokat oszt meg az életéből, hogy milyen a három gyerekkel. A JóKor magazint igyekeznek minden nyugdíjas postaládájába eljutatni.

Nem olyan rég a Portfolio is bemutatta, hogy például mire is jó a nyugdíjas igazolvány, és milyen kedvezményeket lehet vele igénybe venni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás