promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő bejelentést tett a BKK, ilyen még sose történt Budapesten
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdemes kihasználni a BKK akcióját, ezzel rengeteget lehet spórolni.

Valentin-napkor nemcsak szerelmesen összebújni lehet, de akár nyakunkba vehetjük a fővárost is, és turistáskodhatunk, ha úgy tartja kedvünk. A Budapesten élők, vagy az oda látogató emberek különösen kiélvezhetik ezt, ugyanis a BKK aznap egy nagyon különleges ajándékkal kedveskedik az utasok számára, erről pedig semmiképp sem szabad lemaradni – főleg, ha spórolni akarunk.

Február 14-én, kedden csak 150 Ft-ba fog kerülni egy darab napijegy, amivel egész nap utazhatunk a fővárosban a BKK járatain. A már megvásárolható, kedvezményes árú napijegynek egyébként semmi köze nincs a szerelmesek ünnepéhez, csak pont aznapra időzítették ezt a meglepetést a fővárosban.

A kedvezményes árú jegyek Budapest születésnapjának apropójából lesznek, hiszen 150 éve egyesült Buda és Pest, így ez egyfajta születésnapi ajándék a fővárosiaknak, illetve azoknak, akik február 14-én ott közlekednek a BKK tömegközlekedési eszközeivel.

„Kedden egyéves lesz a BudapestGO, az ünneplés során azonban mi ajándékozunk meg titeket: a 150 forintos szüliNAPIjeggyel korlátlanul utazhatsz egész nap a fővárosban. A jegyet a mai naptól február 14-ig tudod megvásárolni, és csak jövő kedden használhatod"

– közölte a közösségi oldalán a BKK.

A hírnek rengetegen örültek, hiszen így azok is beutazhatják olcsón az egész várost, akik sajnálnak 2.500 Ft-ot kiadni a Budapest 24 órás jegyért, vagy sok vonaljegyet használnának fel egy utazáshoz – valóban érdemes kihasználni ezt az akciót, hiszen ilyen még nem volt a fővárosban, de nagyon jó kezdeményezés.

Itt lehet megtekinteni a BKK bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás