promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos bejelentést tett a BKK, mától komoly változásokra kell számítaniuk a budapestieknek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mai naptól megváltozik a dél-pesti fonódó hálózat egyes járatainak menetrendje.

A Budapesti Közlekedési Központ folyamatosan tájékoztatja a közösségi oldalán, illetve a honlapján is az embereket arról, hogy milyen változásokra lehet számítani a fővárosi tömegközlekedéssel kapcsolatban. Tavaly decemberben például nagyon örültek annak a budapestiek, hogy végre befejeződtek a Blaha Lujza tér felújítási munkálatai – sőt, állítólag egy izgalmas titkot is rejt a hely:

A budapesti utasok tömegközlekedési igényei folyton változnak, a BKK pedig úgy tűnik, hogy figyel a visszajelzésekre, és próbálja úgy alakítani a dolgokat, hogy a lehető legtöbben elégedettek lehessenek a szolgáltatással. Most is megtörtént egy fontos bejelentés, ami rendkívül sok embert érint – főleg azokat, akik a dél-pesti fonódó hálózat egyes járataival szoktak utazni.

A BKK új menetrendet vezet be január 7-től a 2-es, 2M, 2B, 24-es, 51-es, illetve az 51A villamosoknál. A módosítások miatt akár percekkel is megrövidülhet a 2B villamos menetideje, sűrűbben közlekedik a 24-es villamos, és egyebek között az 51A villamos is egész nap a Koppány utcáig jár – a Ferencváros vasútállomás - Málenkij Robot Emlékhely helyett.

Sokak számára örömteli lehet, hogy a 2-es villamos január 7-től sűrűbben jár a reggeli csúcsidőben, illetve a 24-es villamos is így tesz, ráadásul a HÉV-hez hangoltan, vagyis minden bizonnyal jóval könnyebbé válik ezen a szakaszon is a közlekedés.

Itt lehet megtekinteni a BKK bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás