promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Telekom alaposan meglepte az ügyfeleit, nagy dobással állt elő az év végére
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt sokan találják majd vonzó ajánlatnak.

Két új, saját márkás lakossági telefonnal jött elő év végére a Telekom. Érdekességük, hogy a Google-lel közösen fejlesztették a szoftvert, ez garantálja a zökkenőmentes felhasználói élményt és az optimális teljesítményt.

Az egyszerűbbnek számító T Phone 5G az árkategóriájához képest kellemes külsővel rendelkezik, és állítólag az akkumulátora lazán hozza az egész napos üzemidőt. Ebben nyújt segítséget a MediaTek Dimensity 700 processzor, amely az 5G képességet is erősíti, de az élénk képrögzítési funkciót is biztosítja.

A tripla kamerás rendszer (50 Mpx-es fő kamera, 2 Mpx-es mélységérzékelő és 2 Mpx-es makro) alighanem sokak igényét kielégíti. A 6,5 colos HD+ kijelző a maga nemében szintén nem rossz, hiszen filmnézésre és játékra is viszonylag kényelmesen használható.

A Telekom saját márkás okostelefonjai közt profibb szintet képviselő T Phone Pro 5G már négykamerás rendszerrel van felszerelve (a fent említett három mellett kapott egy 5 Mpx-es ultraszéles látószögű lencsét is), a HD+ kijelzője valamivel nagyobb (6,8 colos), az akksija pedig még többet bír, mint a kistestvéréé.

A szolgáltató itt kiemeli, hogy a T Phone Pro 5G-vel kihasználhatók az NFC technológia adta lehetőségek, például a Google Wallet, amellyel pofonegyszerűek a bolti fizetések, az online, vagy az alkalmazáson belüli vásárlások.

Aki most vásárol új T Phone készüléket, és regisztrálja azt, 3 hónapos díjmentes Google One előfizetést kap ajándékba, 100 GB felhőtárhellyel. Az Origo az egyszerűbb készülékváltozatról egy hosszabb elemző videót is készített:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás