promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leállás jön az egyik nagy magyar banknál, tízezreket érinthet, hogy ezt a szolgáltatást nem vehetik igénybe karácsonykor
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eléggé meglepődhettek a K&H Bank ügyfelei, akik szenteste akartak pénzügyeket intézni, ugyanis egy üzenetet kaptak a pénzintézettől, amely szerint december 27. reggeléig egy szolgáltatás nem lesz elérhető. 

Technikai karbantartás miatt a K&H Banknál mobilapplikáción nem lehet személyi hitelt igényelni. Az időszak pont karácsonykor esedékes, pontosan 2022.12.25-én 00:00 és 2022.12.27. 07:00 óra között.

A Pénzcentrum beszámolója alapján a bank ügyfelei az applikációba való belépés előtt kaptak tájékoztatást arról, hogy december 25-én éjfél és 27-én reggel hét óra között a mobilbankon keresztül a személyi kölcsön igénylés nem lesz lehetséges.

"Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2022. 12. 25-én 00:00 és 2022. 12. 27. 07:00 óra között a K&H mobilbankban a személyi kölcsön igénylés lehetősége nem lesz elérhető karbantartás miatt! Javasoljuk, hogy igénylését a következő napon indítsa el. Köszönjük megértését és elnézést kérünk az emiatt okozott kellemetlenségekért! Üdvözlettel: K&H Bank"

- olvasható az üzenet. Remélhetőleg karácsony alkalmából senki nem fakad sírva az üzenet miatt, ugyanis korábban a Promotions arról is beszámolt, hogy az Erste Banknak sikerült könnyeket csalni az ügyfelei szemébe.

[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás