promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csupán 20 ezer forintért balatoni nyaralóhoz juthatsz? Igen! Ezt kell érte tenned
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Balaton partjától 100 méterre lévő nyaraló boldog tulajdonosa lehetsz, ha téged sorsolnak ki a nyereményjáték végén. Mit kell tenned pontosan, hogy részt tudj venni a sorsoláson? Csupán egy karácsonyi ajándékként is szuperül funkcionáló fotóalbumot vásárolni, így pedig azonnal indulsz is azért a lakásért, amely 90 millió forintot ér.

A balatoni nyaralások a nyár csúcseseményei lehetnek egy-egy család életében, sőt, manapság már a magyarok egyik kedvenc turisztikai desztinációja mind a négy évszakban várja a pihenni vágyókat, mindig színes és pompás programokat kínálva a látogatóknak. A nemrégiben indult játéknak pedig egy izgalmas háttértörténete is van. Katona Zsóka és férje ugyanis még korábban döntött úgy, hogy el akarja adni imádott nyaralójukat, amely 94 négyzetméter alapterületű, három hálószabával és egy nappalival rendelkezik, és pontosan Balatonszemesen található.

Később azonban rá kellett jönniük, hogy az ingatlanpiac nem arra halad, amerre szeretnék, ezért úgy döntöttek, hogy alternatív módon segítenek valakit egy új ingatlanhoz, miközben ők is a pénzüknél maradhatnak. Egy nyereményjáték mellett döntöttek, amely keretében a sorsolás végén egy szerencsés a lakás tulajdonosa lehet.

Mégis mit kell pontosan tenned, hogy te is eséllyel induljál az igazán menő főnyereményért?

Egy e-könyvet kell vásárolnod, amely egyedi sorszámmal rendelkezik. A Balatonszemes 2022 címre hallgató fotóalbum 20 ezer forintba kerül, és 6 ezer darabot adtak ki belőle. A nyerési esély így 1 a 6 ezerhez, ami bármelyik számsorsjátékkal összevetve elképesztően magas nyerési eséllyel bír. Katona Zsóka azt is elmondta, hogy többen már karácsonyi ajándékként vásárolták meg az albumot, amely tehát magában hordozza azt az esélyt, hogy a karácsonyi ajándék később egy lakást is hozhat annak, aki a szép meglepetést kapta.

Az e-könyvek sorszámai egy közjegyző által lebonyolított sorsoláson vesznek majd részt, a nyerő sorszám kihúzásáról pedig majd videó is készül, amely felkerül a közösségi oldalukra és a weblapra is.

Aki kedvet kapott a nagy esélyhez, az fel tudja keresni a https://www.ingatlannyeremeny.hu oldalt, ahol bővebb leírást is kaphat a játék menetéről, illetve képeket is láthat még arról a balatonszemesi nyaralóról, amely a főnyeremény. Az e-könyvet pedig a hello@ingatlannyeremeny.hu e-mail címen lehet megrendelni. A vásárlás után azonnal küldik is a sorszámozott e-könyvet, amelynek egyedi azonosítója automatikusan részt vesz a sorsoláson.

Katonáék azt is elmondták, ha pár hónapon belül nem adják el a 6 ezer könyvet, akkor mindenkinek visszafizetik a pénzt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás