promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szenzáció: 32 milliárdot nyert egy magyar Eurojackpoton - elbukhatja, ha ezt nem teszi meg
Borítókép:  Promotions.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Péntek este számoltunk be arról, hogy lett telitalálatos a 49. héten Eurojackpoton, méghozzá egy magyar emberről van szó. Ha nem vigyáz azonban, el is veszítheti az óriási összeget.

Az Eurojackpot-sorsolásokat minden kedden és pénteken tartják, este 20 óra környékén. 5+2 találatos szelvény már régóta nem volt Magyarországon, most azonban az alábbi nyerőszámokkal kaszált nagyot egy honfitársunk.

A-mező: 6, 8, 13, 21, 32

B-mező: 3, 6 

Az Eurojackpot játékszabályai pedig a következők.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

A végső nyeremény 32 milliárd forint környékére rúg, amellyel instant a Top 100 magyar közé kerülhet be a szerencsés nyertes. Ha nem óvatos azonban, el is veszítheti a nyereményét - hívja fel a figyelmet a Pénzcentrum. Mielőtt hátradőlne a székében, ingatlanokat vásárolna, világkörüli utazást tervezne, vagy befektetne a győztes, a szabályok szerint nem elég a megfelelő számokat beikszelni, jelentkezni is kell, méghozzá 90 napon belül. Megdöbbentő, de gyakran megesik, hogy egy-egy nyertes nem jelentkezik a sorsolás után számított három hónapig.

„Amennyiben a szerencsés játékos telefonon jelentkezik, a társaság elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, hogy valóban a nyertessel beszél. Ezután kezdődik meg a kifizetési eljárás lefolytatása, aminek keretében kerülhet sor a személyes találkozásra. Ekkor kerül leadásra az eredeti szelvény és annak érvényességének megvizsgálása. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a nyeremény kifizetési eljárása"

- írja a Pénzcentrum

Létezik egy úgynevezett nagynyertes-vonal, amelyet a szerencsejatek.hu oldalon lehet megtalálni - ezt kell tárcsáznia első körben a nyertesnek. A lap úgy írja, hogy az utolsó olyan eset, hogy nem jelentkezett egy szerencsés, 2018-ban esett meg, amikor is 1,7 milliárd forintot vihetett volna haza valaki, ám azonban erre nem került sor. 

A lottónyereményeket rendre körülveszik érdekes jelenségek, mint például az is, hogy egy felmérés szerint a nyertesek 70 százaléka öt éven belül elherdálja a bezsákolt pénzösszeget. 

[[v]]

[[c2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás