promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötös lottó: újra 1 milliárd forint fölé kúszott a főnyeremény, jó számokat is húztak ki – de vajon akadt-e egy mázlista magyar?
Borítókép:  Szerencsejáték Zrt.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk a 49. hét szombatjának legfontosabb 5 számát.

Mindenki álmodozik arról, hogy mire költené, ha egyszer rengeteg pénzt nyerne. Az Ötös lottón ezen a héten már ismét 1 milliárd forint fölé kúszott a várható főnyeremény, amiből tudnánk venni legalább 100 prémium kategóriás autót, vagy 20 takaros városi ingatlant, de még Cristiano Ronaldo szaúdi fizetését is állni tudnánk körülbelül 4 napig.

De elég az álmodozásból, nézzük inkább a tényeket, hiszen a 49. hét szombatján, december 10-én is megtartották az Ötös lottó számsorsolását Magyarországon. A tét tehát nem kicsi volt, hanem

1,125 milliárd forint!

Telitalálatos szelvényt már 6 hete nem találtak, így nem csoda, hogy most gazdag zsákmány várta a játékosokat. Legutóbb a 4-esek fejenként bő 1,7 milliót fizettek, ami nem rossz pénz, de lehetne ennél jobb is.

Menetrend szerint kihúzták tehát az Ötös lottó nyerőszámait december 10-én, 2022 negyvenkilencedik hetében is, hatalmas várakozások közepette került elő a gömbből öt szám, amelyekkel akár új magyar milliárdos is születethetett, ha jó számokat húzott be, és a szerencse is mellé állt.

 

Sokan izgulhattak a Joker nyerőszámai miatt is, hiszen ott is rengeteget lehetett nyerni.

 

Nézzük tehát, kiknek kedvezett a szerencse, vagyis Fortuna a 49. héten, 2022-ben.

Nyerőszámok:

5, 20, 37, 75, 78

– nem született telitalálat! A jövő héten így már 1,3 milliárd forint lesz a főnyeremény!

 

Joker:

5 9 9 6 4 3

– Volt telitalálat! A nyereménye közel 64 millió forint.

 

Most nem nyertél? Vigasztalódj a hét legolvasottabb cikkével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás