promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos változásokat közölt a BKK, mától ezekre kell odafigyelniük a budapestieknek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Két örömteli BKK-bejelentés is kapcsolódik a mai naphoz.

A budapestiek, illetve a fővárosban közlekedők ma mondhatni egy csodás napra számíthatnak, ha éppenséggel a belvárosban közlekednek a BKK járataival, ugyanis hosszú idő után végre átadásra kerül a felújított Blaha Lujza tér, erre pedig már rengetegen vártak. A Budapesti Közlekedési Központ a minap el is árult pár érdekességet ezzel kapcsolatban, erről az alábbi cikkünkben tájékoztattuk a kedves olvasókat:

Szerencsére nemcsak a felújított Blaha Lujza tér várva-várt átadása számít örömhírnek, hanem az is, hogy mától három újabb járaton lehet kerékpárt szállítani, ennek pedig biztos, hogy nagyon fognak örülni a bringások, hiszen a BKK ezzel sokak életét fogja megkönnyíteni.

„Szombattól három újabb vonalon lehet kerékpárt szállítani Budapesten: már a 102-es, a 128-as és a 129-es buszra is fel lehet szállni biciklivel. A szolgáltatás előnyös lehet, ha például defektet kapsz, elkap egy eső, vagy emelkedőn felfelé kényelmesebb inkább busszal utazni.

Ha bringát szállítasz, erre is figyelj:

  • Egy járművön egyszerre egy kerékpár szállítható;
  • a kerékpárt az utazás idejére biztonságosan rögzíteni kell;
  • a kerékpárszállítás díján kívül a személyszállításért is fizetni kell, tehát a kerékpárral közlekedőnek is rendelkeznie kell érvényes jeggyel vagy bérlettel”

– olvasható a bejelentés a BKK közösségi oldalán.

Ezzel kapcsolatban további információkat is közölt a Budapesti Közlekedési Központ a honlapján, így akiket érdekel, vagy konkrétan akár érint is a téma, azok mindenképp olvassák el a tájékoztatást, hogy teljes képet kapjanak.

Itt lehet megtekinteni a BKK posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás