promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: szédületes, 30,6 milliárd forintos nyereményt zsebelhetett be egy magyar játékos - mutatjuk a nyerőszámokat
Borítókép:  Promotions.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Régóta növekszik az Eurojackpot főnyereménye, a pénteki várható nyeremény 30,6 milliárd forintra duzzadt. 

2022-ben a 49. héten pénteken is megtartották az Eurojackpot számsorsolását, és kiderült, rákacsintott-e valakire a szerencse.

A várható főnyereménnyel simán bekerülhet bárki a Top 100 leggazdagabb magyar ember közé, ami mondanunk sem kell - pláne így karácsony előtt - nem semmi szerencse lenne. Az utóbbi hónapok drágulásai és inflációja közepette azonban bármekkora nyeremény segítségére lehet a magyar családoknak.

De nézzük a nyerőszámok előtt első körben a játékszabályokat.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

5+2 találatos szelvény hosszú ideje, 132 sorsolás óta nem volt Magyarországon, de jelentősebb összegeket hazavihettek azért honfitársaink a közelmúltban. A szelvényeket ezúttal is péntek este 19 óráig lehetett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki december 9-én, pénteken:

A-mező: 6, 8, 13, 21, 32

B-mező: 3, 6 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás