promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feszült izgalmak a Hatoslottón: 600 millió forintot értek ezek a nyerőszámok, rengeteg magyar izgult ezért vasárnap délután
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény 600 millió forint volt Magyarországon, a Hatoslottón. Mutatjuk a nyerőszámokat, na meg persze azt is, hogy volt-e telitalálatos szelvény!

Magyarországon valaki legutóbb a 42. héten volt igazán mázlista, mivel a hatos találattal 657 millió 508 ezer forintot vághatott zsebre, na meg némi aprót. Ő lett a Hatoslottón a nyolcadik szerencsés, aki megnyerte a főnyereményt idén. 2022 rekordnyereményét a 26. héten vitték el, ami 1 milliárd 881 millió forint volt. Igaza van annak, aki azt mondja, hogy inkább ez a gigantikus nyeremény, és nem a 657 millió, de azért ez sem piskóta.

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 48. hét Hatoslottó számsorsolását, aminek a várható főnyereménye 600 millió forint volt. Természetesen ez most is nettó összeg, vagyis már nem kell utána adózni. Magyarországon a Hatoslottót már nem kézzel húzzák, hanem egy új sorsológéppel, ami egyszer már szerencsét hozott.

A szelvényeket vasárnap délután fél háromig lehetett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki. Lássuk, megvan-e a kilencedik szerencsés, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 6, 12, 14, 15, 17, 42

Hattalálatos szelvény nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon: 705 millió forint lesz a várható főnyeremény.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 25 darab, nyereményük egyenként 535.645 forint;
4 találatos szelvény 1507 darab, nyereményük egyenként 8.885 forint;
3 találatos szelvény 29 030 darab, nyereményük egyenként 2.555 forint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás