promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A konvektorral fűtőknek adott jó tanácsot az MVM, így lehet alacsonyabb a gázszámlád
Borítókép:  RTL (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengetegen járhatnak jól ezzel a módszerrel a rezsiemelés közepette.

Az idei fűtési szezont az emberek többsége nem várta kitörő lelkesedéssel sőt, addig húzta mindenki a fűtés elindítását, ameddig csak lehetett. De így november vége felé már egészen biztosan minden háztartás bekapcsolta a fűtést, az MVM pedig az elmúlt hónapokban ott segít ezzel kapcsolatban, ahol csak tud. Folyamatosan próbál segíteni annak érdekében, hogy a tél ne legyen ebben az évben az ördögtől való.

Bár a csalások e céget sem kímélték, volt, amikor közleményt kellett kiadniuk annak érdekében, hogy figyelmeztessék az embereket, ne dőljenek be mindennek:

De ami a hivatalos Facebook oldalán jelenik meg az MVM-nek az 100 százalékban valós. A sok informatív poszt mellett, - amik igazából az augusztus 1-jén életbe lépett rezsicsökkentés módosítás óta aktív -, a minap feltöltöttek egy képet azzal a szöveggel, hogy

Hatékonyabb konvektor,
Alacsonyabb gázszámla."

Ez a poszt kiemelten a konvektorral fűtőknek szól, ami egy még 2016-ban létrejövő kutatás szerint ez 600 ezer lakást érint, emlékeztett minket rá a Portfolio:

„3,8 millió összes lakott lakás harmadában a kevésbé korszerű egyedi helyiségfűtést használták, vagyis konvektorral, illetve kályhával fűtöttek. Szakmai becslések szerint a használt, lakott ingatlanok közül mintegy 600 ezer konvektorral fűtött."

Derül ki az is, hogy jelenleg a Magyarországon lévő gázkonvektorok száma becslések szerint elérheti a 2,5-3 milliót. Ennek érdekében a szolgáltató a minap kirakott képbejegyzése mellé belinkelte a weboldalát is, ahol össze van szedve pontról-pontra a jó tanács a hatékonyabb és alacsonyabb rezsi érdekében.

A példa írások mellett meg lehet rendelni egy szolgáltatói csomagot, ami a legjobban a segítségre lehet az éppen adott megrendelőnek. Van egy Basic csomag, ami szobatermosz által való irányításhoz van, és van egy WIFI csomag, ami egy mobilalkalmazás segítségével, akár távolról is lehet szabályozni az otthoni fűtésünket. Az ár 26.000 és 39.000, de most kedvezményt is adnak. Érdemes a weboldalra nézni, ami itt elérhető.

De az MVM előtte, mint valami bevezetőként, elmagyarázza röviden, hogy

Mik az előnyei a konvektorvezérlésnek?

Csökkentheti gázszámláját: ha a termosztáton saját életvitelének megfelelően állítja be a fűtési ciklusokat, jelentős energiamegtakarítást érhet el, ezáltal mérsékelheti gázszámláját. Az eszköz programozható, így otthona átlagos éves gázfelhasználásának akár 15%-a is megtakarítható.

Az irányítás az Ön kezében van: ezentúl konvektorát digitális termosztáton vagy akár mobilapplikáción keresztül is irányíthatja.

Igényeire szabott, meleg otthon: kívánsága szerint, egyszerűen beállíthatja, hogy a nap mely szakaszában hány fok legyen a konvektorral fűtött helyiségekben.

Egyszerű, gyors és biztonságos beszerelés: semmilyen beavatkozást, szétszerelést nem kell végezni a konvektoron, útmutatónk alapján szakember nélkül is beüzemelhető.


[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás