promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatos lottó: sok magyar szeretné a bankkártyáján látni a közel 400 milliós főnyereményt – mutatjuk a nyerőszámokat
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény 393 millió forint volt Magyarországon, a hatos lottón. Mutatjuk a nyerőszámokat, na meg persze azt is, hogy volt-e telitalálatos szelvény!

Magyarországon valaki legutóbb nem olyan rég, a 42. héten volt igazán mázlista, mivel a hatos találattal 657 millió 508 ezer forintot nyert, na meg persze némi aprót hozzá. Ő lett a hatos lottón a nyolcadik szerencsés, aki megnyerte a főnyereményt idén. 2022 rekordnyereményét a 26. héten vitték el, ami 1 milliárd 881 millió forint volt, ezt azóta azonban nem sikerült megdönteni.

Igaza van annak, aki azt mondja, hogy inkább ez a gigantikus nyeremény, és nem a 393 millió, de azért ez sem piskóta, és ismerjük a mondást, hogy aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. Hattalálatos szelvény már most három sorsolás óta nem volt.

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 46. hét hatos lottó számsorsolását, aminek tehát a várható főnyereménye 393 millió forint. Természetesen ez most is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni. Magyarországon a hatos lottót már nem kézzel húzzák, hanem egy új sorsológéppel, ami egyszer már szerencsét hozott.

A szelvényeket vasárnap délután fél háromig lehetett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki. Lássuk, megvan-e a kilencedik szerencsés, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 8, 13, 21, 29, 34, 40

Hattalálatos szelvény nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 54 darab, nyereményük egyenként 242 810 forint;
4 találatos szelvény 2 165 darab, nyereményük egyenként 6 055 forint;
3 találatos szelvény 30 960 darab, nyereményük egyenként 2 345 forint.

A következő héten 494 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás