promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális áremelés: 50 százalékkal drágább lesz az egyik karácsonyi slágertermék, a Lidl játékkonyha
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas roham van minden évben ezért az egy termékért, idén már sokkal drágábban juthatunk hozzá.

A karácsonyi ajándékroham egyik legnépszerűbb terméke a Lidl játékkonyhája. Ezért a termékért komoly harcokat szoktak vívni a vásárlók, akik már az első napon elkapkodnak minden egyes darabot. Nem csoda, ugyanis a Magyarországon elérhető játékkonyhák közül a Lidl termékének a legjobb az ár-érték aránya, és a vásárlói visszajelzések is azt mutatják, hogy ez a gyerekjáték minden szempontból lekörözi mind az IKEA, mind a Pepita, mind az Alza, és az összes többi forgalomban lévő típust.

Néhány napja megjelent a Lidl Magyarország 2022-es karácsonyi játékkatalógusa, amiben számos fából készült játék mellett ez a rendkívüli népszerűségnek örvendő konyha is szerepel. A Lidl már most felhívja a vásárlók figyelmét arra, hogy mivel az üzletek készletei korlátozottak, az akciós időszak kezdőnapján szinte megrohamozzák a boltokat az emberek, hogy ez a termék mindenképpen a karácsonyfa alá kerülhessen Szenteste.

Nem véletlen, hogy ennyire szeretik ezt a játékkonyhát, ugyanis valódi fából készült, stabil szerkezete van, és rengeteg extrával rendelkezik:

  • páraelszívó LED-világítással és hangeffekttel,
  • főzőlap LED-világítással, sütő, főző hanghatásokkal,
  • beépített mikrohullámú sütő,
  • hűtőszekrény jégkockakészítő géppel,
  • sütő világítófunkcióval,
  • mosogató elfordítható csappal, stb.

(Fotó: lidl.hu)

Előző években ezt a játékkonyhát 19.990 forintért tudták megvenni a vásárlók, de idén 50 százalékos drágulással találhatják szembe magukat azok, akik ilyen ajándékot szeretnének a gyereküknek. Persze az áremelés nem fogja eltántorítani a vásárlókat, hiszen még így sokkal jobb ár-érték arányban van a Lidl terméke, mint a többi üzletláncé. Összehasonlításképp: az IKEA saját játékkonyhája 44.990 forintért kapható, és jóval kevesebb extrával van felszerelve, mint a Lidl terméke.

A népszerű játékkonyha november 17-étől lesz kapható Magyarország legtöbb Lidl-üzletében, de érdemes már az akció kezdőnapján, nyitásra odamenni érte, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy mire az ember aznap, munka után elmegy megvenni, már egyetlen darabot sem talál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás