promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idén már a Black Friday sem lesz az igazi? Elmondták a nagyvállalatok, mi várható
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Változnak a vásárlói igények, azonban úgy tűnik, hogy a gazdasági helyzet és az infláció is rányomja majd a bélyegét az idén a karácsonyi hangulatra. Bizonyos esetekben lehet, hogy csak kisebb akciókra számíthatunk idén, máshol viszont egész hónapban várják a pénzköltés szerelmeseit. 

Nem mindenhol lesz ugyanolyan a vásárlás ünnepe, mint korábban - írja a Pénzcentrum. Megjegyzik, hogy az idei év több szempontból is máshogy végződik, mint a korábbiak, ugyanis az infláció nem tudni meddig gyűrűzik, miközben az egyre növekvő rezsiköltségek a legnagyobb vállalkozásokat is komolyan érintik, ezért valószínűleg idén nem találkozhatunk majd akkora akciókkal, mint korábban. Igaz, mindezt az egyes vállalatok alakítják.

A Pénzcentrum három három elektronikai nagyvállalatot keresett meg, hogy megtudja, mekkora akciókra készülhet a közönség, illetve, azt is, hogy mely termékek lesznek érintettek a legnagyobb akciókkal.

A Euronics arról számolt be a lapnak, hogy a tervek szerint több termékkategóriára adnak kedvezményt, és átlagosan 5-20 százalékos árengedményre számíthatnak majd az elektronikai termékek szerelmesei. Hozzátették, néhány termékkörre ezeknél nagyobb kedvezmény is várható, de többnyire visszafogottabb akciókra számíthatnak az idén a vásárlók.

A Media Markt arról tájékoztatott, hogy a vállalat nem egy-egy adott napon tart majd akciókat, hanem egy egész hónapon át kínálnak akciókat a Black November keretein belül. Hozzátették, idén nem egy-egy kategóriával, vagy kiemelt árral szeretnék megnyerni maguknak a vásárlókat, hanem minden kategórián belül egyformán készülnek ajánlatokkal. Megjegyezték, mivel a vásárlói igények állandóan változnak, így ők is ehhez próbálnak alkalmazkdni.

Az eMag marad a hagyományoknál. A vállalat szokásosan, november 18-án tartja a Black Friday-t, ami azt jelenti, hogy idén is egyetlen napra időzítik a legnagyobb akciókat. A leárazásban résztvevő termékekből pedig nagyjából 420 ezer termék lesz készleten, amelyekre együttesen 3 milliárd forintnyi kedvezményt adnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás