promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengetegen elégedetlenek ezzel Magyarországon – Orbán Viktor nagy átalakítást ígér
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Orbán Viktor sem söpri a szőnyeg alá, hogy ez a szolgáltatás veszteséges, és átalakításra van szükség.

Orbán Viktor képviselők által feltett azonnali kérdésekre válaszolt hétfőn az Országgyűlésben ahol egy órán át kérdezték Magyarország miniszterelnökét.

Alig lettünk túl a koronavírus-járványon, most az orosz-ukrán háború borítja fel teljesen Európa gazdaságát. Nem lehetett tovább húzni a dolgot, így Magyarországon is elszálltak a rezsiköltségek. Nem rég a kormány bejelentette, hogy spórolás miatt Magyarországon összesen 366 postahivatal zár be. Ez nem csak kistelepüléseket érint, hanem nagyvárosokat is.

A Magyar Posta Zrt. ugyebár állami tulajdonban lévő vállalat, mely Magyarország postaforgalmát bonyolítja le.

Orbán Viktort a Magyar Posta jövőjéről kérdezte a Jobbikos Dudás Róbert. A miniszterelnök megjegyezte, hogy a cég veszteséges, és hogy a Magyar Posta teljes belső megújítása révén lehetne csak csökkenteni ezt. Ebben mindenképpen kérte a Jobbik támogatását is.

„Csak akkor tudjuk a Posta esetén megtartani a jelenlegi szolgáltatási szintet, ha a cég meg tud újulni”

- tette hozzá a miniszterelnök.

Annyi biztos, hogy sok magyar tudna mesélni arról, hogy nem kifejezetten elégedett a Magyar Posta jelenlegi szintjével. Ahogy Orbán Viktor is megjegyezte, tudja, hogy a Posta jelenleg veszteséges, és az állam támogatást sem tud adni, mert az Unió azt tiltja.

Később kiderül, hogy a Magyar Posta miképp tudna újjászületni. Az biztos, hogy a kormány is azt szeretné, hogy a cég ismét a fénykorát élje.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás