promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes videót hozott nyilvánosságra a rendőrség – igazi hőst ünnepelhet Magyarország
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hála égnek sikerült megmenteni annak a lánynak az életét, aki a Margit hídról akart leugrani.

Hétfő este fél 10 magasságában hátborzongató dolog történt Budapesten a Margit hídnál. Egy fiatal lány úgy döntött, hogy a Dunába ugorva akar véget vetni az életének. Az esetről a police.hu is feltöltött egy videót. A nem mindennapi intézkedést az egyik rendőr testkamerája is rögzítette.

Mivel a videót a rendőrség korhatárossá tette, így csak YouTube-on lehet megnézni ide kattintva.

Jól lehet látni, hogy a fiatal lány már a korláton kívül ült, és egy arra járó férfi tartotta vissza, aki az életét nem féltve szintén átmászott a korláton, hogy megakadályozza az ugrást.

A rendőrség beszámolt róla, hogy a járőreik a VIII. és XIII. kerületből is perceken belül a helyszínre értek, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vízirendészei pedig lentről figyelték a történéseket. Ugyebár ha a sokkos állapotban lévő lány ugrott volna, akkor nekik kellett volna kimenteni a vízből.

Az egyik rendőr a fiatal kezét ragadta meg, társa a derékszíjánál tartva biztosította, nehogy elveszítse egyensúlyát. Egy másik járőr a kőfalra felmászva a lány másik karját, míg kollégája a korlát alatt a lány lábát fogta meg. Az egyenruhásoknak és civil segítőjüknek végül együttes erővel sikerült visszaemelni a 19 éves nőt. Miután sikerült megmenteni az életét, a mentők rögtön kórházba szállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság most döbbenetes videót töltött fel, mivel úgy döntöttek, hogy megmutatják az esetet a térfigyelő kamera szemszögéből is. Közben igazi hőst ünnepelhet Magyarország Lukács Roland személyében. Ő volt az, aki az életét sem féltve átmászott a Margit-híd korlátján, és megfogta a fiatal lány kezét, amíg a rendőrök oda nem értek.

A kommentlők hozzátették, hogy az ilyen videókat látva azért van remény a jövőre nézve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás