promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbán Viktor ütős poénbombát dobott le – remélhetőleg az exelnök nem sértődik meg rajta
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarország miniszterelnöke innentől kezdve Twitteren is aktív, és rögtön belevágott a vicceskedésbe.

Ma már a politikában részt vevő embereknek elengedhetetlen, hogy ott legyenek a közösségi médiában is kommunikáció szempontjából. Orbán Viktornak van Facebook-odala, Instagramja, de a Twitteren még nem volt jelen – mostanáig.

Magyarország miniszterelnöke az első posztjában Berlinből jelentkezett be.

„Csináljunk egy kis zajt! Mostantól Twitteren is követhetsz”

– írta az üzenetben, amihez hozzátette, hogy mozgalmas napjuk lesz Németországban.

Orbán a magyar-német gazdasági kapcsolatokról rendezett fórumon vett részt. Kijelentette, hogy a fizikai biztonság, a politikai biztonság, és természetesen az energiabiztonság kiemelten fontos az elkövetkezendő időszakban.

A miniszterelnök aztán Twitteren a híres John Travolta mémmel dobott le egy poénbombát, amivel kicsit odaszúrt Donald Trumpnak is.

„Ez volt az első napon Twitteren, de közben egyetlen kérdés motoszkál bennem. Hol van a barátom, Donold Trump?”

kérdezte vicceskedve Orbán.

Remélhetőleg Donald Trump nem fog megsértődni a poénon. Az egészről annyit kell tudni, hogy az amerikai exelnököt a Twitter az év elején végleg kitiltotta, és elérhetetlenné tették a profilja összes korábbi bejegyzését.

A Twitter Donald Trump kedvenc online kommunikációs eszköze volt. A szabályzata szerint, ha egy kitiltott felhasználó esetleg új csatornát indít, azt felfedezése után azonnal felfüggesztik. Az exelnök próbálkozott is ezzel, de nem járt sikerrel, ezért indította el a saját közösségi média platformját, a Truth Social-t.

Tehát Trump most irigykedhet Orbán Viktorra, aki vígan elkezdte használni a Twittert. Cikkünk írásakor Magyarország miniszterelnökének több mint 33 ezer követője van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás