promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Utolsó lehetőség! A rezsiváltozás miatt már csak ma tudod ezt megtenni, siess, ha nem akarsz lemaradni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ugye nem felejtetted el? Már csak órák vannak hátra, hogy megcsináld.

A magyar kormány döntése értelmében augusztus 1-től mindenkinek csak az átlagfogyasztásig biztosítják rezsicsökkentett áron a gázt és a villanyt, azon felül pedig úgynevezett lakossági piaci árat kell fizetnünk érte, ami jóval kevesebb, mint a piaci ár.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. az augusztus 1-jei árváltozáshoz kapcsolódóan minden érintett ügyfelének lehetőséget biztosít a mérőállás bediktálására, aminek határidejét augusztus 15-ig hosszabbították meg. Ez a határidő hétfő lejár, már csak óráink vannak hátra, ha be akarjuk diktálni a mérőóráink állását. Hogy minél több idő legyen erre, az MVM ezen a napon meghosszabbított nyitvatartási idővel, reggel 8 órától este 8 óráig fogadják az ügyfelek kérdéseit, kéréseit az MVM Next telefonos ügyfélszolgálatán és az állandó ügyfélszolgálati irodáiban.

Az MVM a honlapján felhívja a figyelmet arra, hogy a rendkívüli diktálás nem kötelező, és a kedvezményes kereten belül fogyasztó ügyfeleknek nem is érdemes mérőállást rögzíteni.

Fontos hozzátenni, hogy akkor sincs baj, ha valaki nem küldi el az aktuális mérőóra állásokat: hátrány nem érheti azt, aki nem diktál, ebben az esetben becsült érték alapján számlamegosztás történik, és a 2022. július 31-ig elfogyasztott és a 2022. augusztus 1-jétől elfogyasztott energia mennyisége külön soron lesz feltüntetve a számlán.

Viszont aki mindenképpen szeretné bediktálni a mérőállásokat, és mind ez idáig nem tette meg, azoknak az MVM azt javasolja, hogy augusztus 15-én (vagyis az utolsó napon) látogassanak fel az mvmnext.hu/ugyfelszolgalat címen elérhető online ügyfélszolgálatra vagy a telefonos ügyfélszolgálatra. A mérőóraállás rögzítése munkaidőn kívül is, 0-24 órában lehetséges az online felületen, illetve telefonon keresztül történő automatikus diktálással.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás