promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos változást közölt a BKK, ennek egyáltalán nem fognak örülni a budapestiek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elvileg csak pár napról van szó, de még így is sokak számára bosszantó lehet ez a változás a budapesti tömegközlekedésben.

Naponta rengetegen veszik igénybe Budapesten a tömegközlekedést, hiszen így az esetek bizonyos részében el lehet kerülni az utakon tomboló dugót, illetve sokak számára anyagi és környezetkímélő szempontból is kedvezőbb felszállni a buszra, villamosra, metróra vagy például a trolira. Nemrég hatalmas örömhírt közölt a BKK, ugyanis kiderült, hogy ismét nagyjából helyreáll a közlekedés az M3-as metró déli szakaszán:

Most egy kicsit elkeserítőbb hírrel szolhált a BKK, ugyanis kiderült, hogy augusztus 17-31. között nem közlekedik a 12-es villamos, illetve a 14-es villamos is csak a Lehel tér és az Angyalföld vasútállomás között fog járni, mivel több helyen felújításra kerülnek az útátjárók és a villamosvágányok – a kimaradó szakaszon a 12-es és 14-es villamospótló-buszokkal lehet majd utazni.

A 12-es villamospótló-busz a Gyöngyösi utca, illetve a Rákospalota, Kossuth utca megállók, a 14-es villamospótló-busz pedig a Gyöngyösi utca, illetve Káposztásmegyer, Mogyoródi-patak megállók között fog közlekedni, így mindenképp érdemes felkészülniük azoknak, akik a 12-es, illetve 14-es villamosokkal szoktak közlekedni, hiszen most pár napig ezekre a változásokra kell számítani.

A BKK az Angyalföld vasútállomásnál javasolja az átszállást a villamosokról a villamospótló-buszokra, illetve fordítva is – meg persze a BudapestGO alkalmazást is ajánlotta a vállalat, hiszen azzal könnyedén meg lehet tervezni, hogyan utazzunk, ráadásul még jegyet, illetve bérletet is lehet vásárolni az applikációval.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás