promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bezárnak a benzinkutak Magyarországon, tömeges leállás lesz az üzemanyaghiány miatt augusztus 19-én és 20-án
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendkívüli bejelentés jött a magyar benzinkutakról.

Egyre nagyobb aggodalmat okoz a magyarországi üzemanyaghiány. A MOL nemrég a közösségi oldalán arra kérte a vásárlóit, hogy maximum 50 litert tankoljanak csak az autóikba, hogy biztosan mindenkinek elegendő üzemanyag legyen.

A készletutánpótlás azonban nagyon sok helyen késik, emiatt pedig több benzinkútnak is be kell zárnia akár napokra is. Nemrég az egyik balassagyarmati benzinkút üzemeltetője beszélt arról, hogy mennyire problémás arrafelé tankolni.

Most a Független Benzinkutak Szövetsége rendkívüli bejelentést tett: azt írták, hogy augusztus 19-én és 20-án a magyarországi üzemanyaghiány és több tényező miatt egyáltalán nem lehet majd tankolni a hozzájuk tartozó benzinkutaknál.

„A Független Benzinkutak Szövetségéhez tartozó és azt támogató benzinkutak a kialakult ellátási hiányok, bizonytalanságok és a ki nem fizetett anyagi támogatások miatt augusztus 19-én és 20-án az üzemanyag-kiszolgálást szüneteltetni kényszerülnek. A tankolók megértését előre köszönjük”

- olvasható a közleményükben.

Persze az üzemanyagellátás nem csak a független kutakon, de a nagyvállalatoknál is egyre nagyobb probléma. A MOL ügyvezető igazgatója, Ratatics Péter nemrég arról beszélt, hogy egyre nehezebben tudják újratölteni a kiskereskedelmet kiszolgáló benzinkutakat, hiszen a nagykereskedelemben is ki kell szolgálni a partnereiket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás