promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ki lesz a Balaton szépe? Megvannak a szépségverseny finalistái
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tizenketten maradtak a Miss Balaton szépségverseny döntősei.

Idén augusztusban újra megrendezésre kerül a Miss Balaton szépségverseny. 2 évnyi kihagyás után a versenyzők már epekedve várták a megmérettetést, a lányok nagyok sokat készültek a rangos eseményre.

A szervezők igyekeznek mindenben a versenyzők segítségére lenni. Hangsúlyozzák: az a legfontosabb, hogy jól érezzék magukat, hiszen akkor tudnak igazán remek formát mutatni. Továbbra is megvannak a „veteránok", azonban új arcokat is köszönthetünk a csapatban.

A verseny koordinátora Horváth Éva, a koreográfus Seres Attila, a casting zsűricsapat elnöke és szakmai tanácsadója Epres Panni, a kommunikációs tanácsadó Iszak Eszter, de visszatér a csapatba Szabó Dóri is, illetve az egykori közönségkedvencet, Horváth Cintiát is üdvözölhetjük. Az új mentorok között helyet kapott még Gelencsér Timi is, aki a 2016-os Miss World Hungary győztese volt.

A verseny célja természetesen az, hogy kiválassza Magyarország legszebb lányát, akinek innentől fogva gyökeresen megváltozik az élete. A napokban fény derült a 12 döntős nevére, akiknek a győzelemre esélyük van. Nevesítve a Miss Balaton döntőjébe jutott Németh Vivien, Geiger Zsanett, Vogyeráczki Stella, Moritz Anastasia, Márki Adél, Fekszi Szimonetta, Mészáros Alina, Horváth Boglárka, Czepek Kata, White Francesca, Tóth Vivien és Csupor Olívia. 

A szervezők igyekeznek a befektetett munkát méltányosan jutalmazni. A döntős lányok mindegyike egy iPhone 13-as készülékkel lesz gazdagabb, a győztes nyereménye pedig egy személyautó, illetve egy médiaügynökségi szerződés 2 millió forint értékben. Az udvarhölgyek pedig egy-egy exkluzív nyaralásra mehetnek másodmagukkal. Ha ez még nem lenne elég mesés, a 2023-as naptárfotózást idén télen Tulumban, Mexikóban tartják.

A verseny döntőjére augusztus 13-án kerül sor Balatonfüreden, ahová a 2019-es év győztese, Balogh Eleni is hivatalos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás