Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Orbán Viktor egészen könyörtelen dolgot szabadított rá a magyarokra

Orbán Viktor egészen könyörtelen dolgot szabadított rá a magyarokra

Helyi Hírek

Orbán Viktor egészen könyörtelen dolgot szabadított rá a magyarokra

Helyi Hírek

BTP 19:19

Ennyire könyörtelen szóviccet talán még nem dobott be Magyarország miniszterelnöke.

Orbán Viktornak eléggé sűrű programja volt szombaton, mivel a budai Várban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) tisztavatási ünnepségén is rész vett.

A beszédében hangsúlyozta, hogy a sok veszély miatt jelenleg erősnek, felkészültnek, és egységesnek kell lennie a magyaroknak. A miniszterelnök kiemelte, hogy Magyarország egyre biztonságosabb hellyé válik, mivel 2021-ben követték el a legkevesebb bűncselekményt a rendszerváltás óta.

Természetesen említette a szomszédunkban zajló ukrajnai háborút is, ami miatt szerinte muszáj felkészülnünk minden drámai forgatókönyvre.

Orbán Viktor a vasárnapot már főleg pihenéssel töltötte. Magyarország miniszterelnöke egyenesen a felcsúti veteményesből jelentkezett be. Itt kihasználta az alkalmat, hogy egy könyörtelen szóviccet szabadítson rá a magyarokra.

„Tök meleg van”

- írta a fotóhoz, amin éppen egy méretes tökkel pózol. Ha ez tényleg nem egy könyörtelen szóvicc, akkor semmi. Valaki rögtön le is csapta a magas labdát, és beírta, hogy ez akkora tök, hogy még a Holdról is látszik.

A tök meleget hála égnek már annyira sokáig nem kell elviselnünk, mivel jövő héten két hidegfront is le fogja nyomni a hőmérsékletet. Ez persze sajnos azt is jelenti, hogy néhány zivatart is kapunk a nyakunkba, de a kánikula legalább eltűnik.

Borítókép: Profimedia