promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A MÁV rendkívüli bejelentést tett, ami már június 1-jén életbe is lép
Borítókép:  MTI/Kallos Bea
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennél jobb hír nem is jöhetett volna a MÁV-tól.

Június 1-jétől, szerdától korlátlan magyarországi vasúti utazást biztosító vakációbérletet vásárolhatnak maguknak azok a diákok, akik nappali vagy esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkeznek - jelentette be kedden a MÁV.

A vasúttársaság közlése szerint a 15, 30, 60 vagy 90 napig érvényes, szezonális bérletek az érvénytartamon belül korlátlan utazást biztosítanak másodosztályon, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. teljes belföldi hálózatán. Jó hír, hogy a bérlet mellé nem kell még külön gyorsvonati pótjegyet váltani, arra viszont figyelni kell, hogy a többi feláras vonat csak az adott vonatra érvényes felár megváltása mellett vehető igénybe.

A vakációbérletet augusztus 25-ig lehet megvenni a jegypénztárakban és a MÁV applikáción keresztül, és érvénytartamtól függően legfeljebb szeptember 30-ig használható fel a kiválasztott időponttól az érvénytartamnak megfelelően.

A leghosszabb ideig használható, 90 napos bérletet 34 900 forintért vehetjük meg július 1-jéig; a 24 900 forintért megváltható 60 napos bérlet augusztus 1-jéig vehető meg, a 15 900 forintba kerülő 30 napos augusztus 11-ig kapható, a 15 napos bérletet pedig augusztus 25-éig lehet megvenni 9900 forintért.

2020 nyarán összesen 504 vakációbérletet váltottak a magyarországi diákok, akkor a járványhelyzetben megváltozott utazási-nyaralási szokások miatt a 15 napos változat volt a legnépszerűbb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás