promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új áruházlánc Magyarországon, a választék óriási: itt az első videó is az első magyar üzletükről, nagyon sokan imádni fogják ezt a hírt
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már három üzletük van Magyarországon, de hamarosan nyílik az újabb is.​

Már a közösségi oldalakon lehetett olvasni róla, hogy egy új német áruházlánc érkezett Magyarországra, a Facebook-on rengeteg user beszámolt már a hírről, így a vásárlások és a bevásárlások szerelmesei örülhetnek. A német áruházlánc neve TEDi. A boltláncot még 2004-ben alapították Németországban, röpke 20 év alatt pedig 11 országban jelentek már meg, világszerte pedig 2600 boltjuk van, és ezekből immár jó pár Magyarországon található.

A TEDi elsősorban Kelet-Európában és Közép-Európában terjeszkedik. A TEDi honlapján már arról is olvasni lehet, hogy a következő üzletük is hamarosan megnyílik majd Magyarországon.

A TEDi a Facebook-os tájékoztatása szerint az első üzletét Budapesten nyitotta meg, méghozzá a Savoya Parkban, közben pedig a Dunántúlon is nyitottak már két üzletet, Pápán és Székesfehérváron.

A Pénzcentrum cikke szerint a TEDi elsősorban a PEPCO-nak és a KIK-nek jelenthet majd konkurenciát, mivel ugyanúgy a nonfood szegmensben utaznak, széles áruválasztékot kínálva vásárlóiknak a kozmetikumok, lakberendezési tárgyak, dekorációk és irodaszerek világában is. A Pénzcentrum úgy fogalmaz:

"Ebben a boltban is szinte minden kapható a lakberendezési tárgyaktól kezdve a játékokon, irodaszereken át egésze a kozmetikumokig"

A cég a TikTok-on már publikált is egy háromrészes videósorozatot, amelyben bemutatják első, budapesti üzletüket is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás