promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett a Telekom, nagyon sok magyart érint a hír - íme a részletek
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cég fontos információkat közölt ügyfelei felé.

A Media1 számolt be róla, hogy csak szombat délelőttre tudott helyreállni a Telekom TV országszerte akadozó televíziós szolgáltatását. A cég pedig fontos bejelentést tett ezzel kapcsolatban, a bocsánatkérés mellett jóváírást ad ügyfeleinek.

A Magyar Telekom közleményben értesítette a Media1-hu-t, hogy szakértőik nagy erőkkel dolgoztak azért, hogy a hibát minél gyorsabban orvosolják, a tévészolgáltatást pedig szombat délelőttre sikerült teljes mértékben helyreállítani. Azt írták, hogy már a  www.telekomtvgo.hu webes felületen és a Telekom TV GO applikáción keresztül is be tudnak jelentkezni az ügyfelek.

A cég azt is hangsúlyozta, hoyg amennyiben a set-to-box még mindig hibát jelez, akkor érdemes azt újraindítani. A vállalat egyúttal azt is közölte, hogy az érintett, androidos set-top-box-szal rendelkező Telekom TV előfizetői számára, hogy a probléma elhúzódása miatt a a Telekom TV kedvezmények nélküli díjcsomag alap havidíjából két napra számlakedvezményt ad nekik, ezt pedig majd a májusban kiállított számlán érvényesíti majd.

Ráadásul azt is közölték az érintett, androidos set-top-box-szal rendelkező Telekom TV előfizetőink számára:

"Hétfő (április 18.) éjfélig díjmentesen elérhetővé tettük a Telekom FilmKlubot (korábbi nevén MoziKlub), ahol több mint 6.000 szinkronizált családi filmet, mesét és sorozatot találhatnak"

Korábban amúgy a társaság a Facebook oldalán adott hírt a problémáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás