promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, melyik nap érkezik Budapestre a híres Orient expressz
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pár napig a Nyugati pályaudvaron lehet majd megcsodálni az Orient expresszt.

Januárban elsőként a Promorions számolt be róla, hogy idén kétszer is Budapestre jön az Agatha Christie nagysikerű regényéből is jól ismert Orient expressz. Az Egypt Forever nevű Facebook-oldal korábban azt közölte, hogy a híres gőzös először május 5-én, majd június 9-én este fog Budapestre érkezni, és nagyjából másfél napig lesz látható a Nyugati pályaudvaron, amíg a vonaton utazók Budapesten eltöltenek egy kis időt.

Most azonban kiderült, hogy pontosan melyik nap fog hazánkba érkezni az Orient expressz, és pontosan meddig lesz lehetőségünk arra, hogy megcsodáljuk.

Egy Poirot-val kapcsolatos rajongói csoportban jelent meg az Egypt Forever friss posztja, amelyben arról írnak, hogy az Orient expressz május 4-én, szerdán 19:30-ra érkezik a Nyugati Pályaudvarra és május 7-én, szombat reggel 8:45-kor indul vissza Londonba.

Bár addig még van egy bő hónapunk, már most be lehet vésni az időpontokat a naptárba, hiszen melyik Agatha Christie-rajongó ne akarná megcsodálni a vonatot, amelyen Hercule Poirot megoldotta élete egyik legösszetettebb gyilkossági rejtélyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás